Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la un cămin de muncitori incendiați de băutură

În seara zilei de sâmbătă, 22 iunie, în jurul orei sufocante 22.00, când nici iarba nu crește dacă nu e udată, s-a semnalat un fum intens la o clădire de pe str. Hunedoarei.

Incendiu la un cămin de muncitori incendiați de băutură
Comentează 1

Deplasându-se imediat la fața locului cu autospecialele din dotare, pompierii de la ISU Arad au constatat că ardea un frigider în subsolul imobilului și un aparat TV (cu lămpi) de pe vremea lui nea Ceașcă ... 

... și au mai constatat pompierii că toți cei 20 de muncitori scoși afară din camere de fumul înecăcios erau beți pulbere și au și refuzat categoric să fie transportați la spital, sau barem să li se acorde primul ajutor la fața locului.

Oameni cu frica lui Dumnezeu, pompierii au scotocit apoi prin toate camerele căminului, de teama ca nu cumva vreun pui de dac alcoolizat să fi adormit într-un fotoliu, ori să fi căzut mangă pe după vreun recameu. 

Ei bine, dacă în autospecialele pompierilor în loc de apă cu spumă ar fi fost bere la halbă, desigur că cu totul altfel ar fi reacționat însetatele victime ale lui Dionisos la problema acordării primului primului ajutor ... 

Dar așa, cât de lipsit de empatie poți să fii, ca la niște muncitori care lucrează cât îi ziua de vară de lungă în canalizări, să vii tot cu apă !?

Vasile de Zărand

 

 


Scrie un comentariu

trimite