Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la anexa unei case din Lipova

Incendiu la anexa unei case din Lipova
Comentează 0

Astăzi, 10 decembrie 2022, în jurul orei 11:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la anexa unei case din orașul Lipova. 

Pentru misiune au intervenit forțe și mijloace ale Secției de Pompieri Bârzava cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, încadrate cu 9 subofițeri. În sprijinul forțelor au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Lipova. 

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent, atât în interiorul anexei cât și la acoperișul casei, favorizat de explozia unei butelii aflate în interiorul anexei, cu posibilitate de propagare la întreaga casă de locuit, lipită de anexă precum și la imobilele învecinate. 

Intervenția promptă a pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, salvând astfel casa. 
Pentru a înlătura pericolul unei alte explozii pompierii arădeni au evacuat din anexa gospodărească o altă butelie. 

În urma flăcărilor au ars anexa gospodărească în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 15 mp cu bunurile aflate în interior și aproximativ 60% din acoperișul casei. 

Din fericire nu s-au înregistrat victime iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite