Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendii Grecia. Ce se întâmplă cu turiștii români. Anunţul făcut de agenţiile de turism

Ce se întâmplă cu sutele de mii de turiști români care își petrec și anul acesta vacanța Grecia?

Incendii Grecia. Ce se întâmplă cu turiștii români. Anunţul făcut de agenţiile de turism
Comentează 0

Incendii Grecia. Incendii devastatoare au cuprins Grecia la începutul acestei săptămâni. Grecia este destinația preferată a românilor. Apreciată atât pentru frumusețile sale naturale cât și pentru minunata gastronomie, Grecia reprezintă principala destinație de vacanță a românilor. La ora actuală, în jur de 100.000-120.000 de români își petrec vacanța în Grecia.

Despre situația turiștilor români aflați în Grecia în plină stare de alertă de incendiu, șeful ANAT, Nicoale Demetriade, a declarat că nu sunt probleme până în prezent,

Incendii Grecia. „Nimeni, niciun turist român nu e afectat de incendiul produs în apropierea Atenei, pentru că toți turiștii români sunt în alte zone de interes. Acea zonă e dedicată în principal turiștilor eleni, nu putea un român să fie acolo. Noi ne-am interesat la toate agențiile de turism românești care au vândut Grecia. N-a fost raportat niciun caz de afectare a unui turist. Trebuie să fim cu toții extrem de prevăzători în viitor pentru orice poate să apară din cauze naturale și să fim mult mai vigilenți”, a spus Nicolae Demetriade.

Incendii Grecia. Nicolae Demetriade anunță că turiștii români nu trebuie să renunțe la planurile lor de vacanță.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite