Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă o lună de zile de arest pentru polițistul fals, care oprea mașini în trafic

Acum o săptămână, Judecătoria Arad a hotărât prelungirea arestului preventiv pentru Isfan Manuel Teodor, tânărul care a pretins că este polițist și a oprit mașini în trafic. Astăzi, s-a judecat contestația înaintată de inculpat la Tribunalul Arad, care, de asemenea, a hotărât ca Isfan Manuel să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia Tribunalului Arad este definitivă, iar inculpatul este obligat să plătească suma de 100 lei cheltuieli judiciare. 

Încă o lună de zile de arest pentru polițistul fals, care oprea mașini în trafic
Comentează 0

Un tânăr din Arad a fost reţinut şi ancheta este în fază de urmărire penală pentru uzurpare de calităţi oficiale, după ce a fost prins că oprea în trafic maşini, el purtând uniformă de poliţist şi având la maşină inclusiv girofar. Suspectul are 22 de ani şi este din municipiul Arad, iar în perioada ianuarie – februarie 2021 s-ar fi folosit de documente false şi o uniformă cu inscripţii şi grade, pentru a opri autovehicule în apropiere de Nădlac. În autoturismul celui bănuit au fost descoperite mijloace de avertizare luminoase (girofar, stroboscop), diverse documente şi legitimaţii.

Îmbrăcat în uniformă cu inscripții și grade, bărbatul de 22 de ani oprea șoferii în apropierea Vămii Nădlac. Se prezenta drept angajat al Ministerului Afacerilor Externe și îi legitima. 


Scrie un comentariu

trimite