Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă 3 puncte la catastif: CS Ineu - Becicherecu Mic 2-0

CS Ineu a obţjnut un nou succes stagional, de data aceasta în faţa celor de la Becicherecu Mic.

Încă 3 puncte la catastif: CS Ineu - Becicherecu Mic 2-0
Comentează 0

Gazdele au deschis scorul după pauză, în minutul 58 atunci când Ciocan a bătut bine un corner, iar Clej a trimis cu capul în plasă de la 11 metri. După 20 de minute Mașniță a primit un balon în adâncime, l-a depășit pe Mărginean și a tras în dreapta portarului. Final de meci simplu, cu o victorie meritată. Numai că zărăndanii erau cît pe ce să piardă disputa la masa verde. 

Fiindcă jucătorii săi acuzau probleme de ordin medical, antrenorul Cristian Sculici a vrut să facă o a doua schimbare la pauză: Jazzley, în locul lui Cioboată. De abia când și-a văzut echipa pe teren, antrenorul Ineului a realizat că din cei patru juniori cu care începuse confruntarea mai are numai doi. Zdrențan ieșise înainte de odihnă din cauza unei întinderi musculare, iar Raul Cioboată a rămas și el la dușuri tot datorită unei probleme medicale. Masivul atacant din Șiria a fost chemat de urgență pe teren, evitându-se – astfel – un rezultat de 0-3 pentru timișeni. Lucru care a dres situaţia. 

„În ciuda tuturor problemelor, și acum mă refer la cele legate de efectiv, facem puncte și acesta nu poate fi decât un lucru bun”, a spus antrenorul Cristian  Sculici.

Ineu: Mitrea – Ciocan, Zdrențan (40 Talpaș), Iaroș, Hulbăr – Clej – Cioboată (63 Popovici), Spătaru (77 Jazzley), Huțanu, Botaș – Mașniță (88 Gavrilă). 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite