Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În sfârşit, victorie acasă: UTA - Metalul Reşiţa 5-1

După atâta suferinţă UTA a spart gheaţa pe teren propriu. E adevărat în faţa unui adversar lipsit de substanţă, dar victoria rămne victorie. 

În sfârşit, victorie acasă: UTA - Metalul Reşiţa 5-1
Comentează 7

Rus şi Szekely au ratat primele ocazii ale jocului, după care în minutul 22 Strătilă execută un corner de pe stânga, defensiva oaspeților nu respinge, Botiș trimite din apropiere, din a doua încercare în plasă la colțul lung din numai 3 metri. Oaspeţii au 2 acţiuni tăioase, dar Miron e la post. În replică aceeiaşi Rus şi Szekely anunţă golul 2. Care vine în minutul 40: Szekely înscrie cu capul, din 3 metri, după centrarea perfectă de pe dreapta a lui Polgar. Finalul primei reprize aduce şi golul 3: Szekely i-a trimis pe stânga lui Hlistei, acesta a driblat în centru, a trimis cu latul la colțul lung și la pauză UTA are avantaj liniştitor.

Trec 4 minute de la reluare, Strătilă l-a găsit pe Szekely la 20 de metri, acesta înaintează puțin, trage încet la colțul lung, portarul oaspeţilor e prins ieșit și e 4-0! Reşiţenii se trezesc din letargie şi îl pun la treabă pe Miron. Poarta arădeană este perforată în minutul 59, când oaspeţii marchează prin Skaparas, 4-1. Un foc de paie pentru că tot arădenii controlează disputa. Chindriş, Petre sau Rus au şansa golului 5 care vine cu 2 minute înainte de final: după un corner balonul ajunge la Strătilă la 21 de metri, acesta trage puternic în cros, balonul poposește la colțul lung al porții oaspeţilor. UTA obţine un prim succes intern, dar mai important leagă 2 victorii şi începe să urce uşor-uşor în clasament.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă (Gligor) – Strătilă, Jorza, Chindriș, Hlistei (Vlad) – Rus, Szekely (Petre)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite