Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În Micălaca apare o nouă stradă; de ce a fost nevoie de acest lucru

Cartierul Micălaca va avea o nouă stradă, strada Iris. Aceasta este  situată între strada Podgoriei şi strada Zoe şi este perpendiculară pe strada General Henry M. Berthelot.

În Micălaca apare o nouă stradă; de ce a fost nevoie de acest lucru
Comentează 0

Proiectul de hotărâre cu privire la astribuirea numelui străzii cu pricina a fost pus astăzi la transparenţă, pe site-ul Primăriei.

„Până la data de 31.01.2021, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente. Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 15.01.2021, pe pagina www.primariaarad.ro  secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri, și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri, între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 - 17:30,  vineri între orele 08:30 - 14:00”, susţin reprezentanţii municipalităţii.

Strada se află pe un teren proprietate privată şi urmează să fie introdusă în zona de impozitare „D”. „Amplasamentul străzii face obiectul Hotărârii nr. 256 din 28.07.2017 a Consiliului Local al Municipiului Arad, prin care s-a aprobat PUZ – «Amenajare zonă locuințe» […] Având în vedere faptul că amplasamentul străzii  este  situat în zonă rezidențială, este necesară adresa administrativă pentru întocmirea actelor de stare civilă, a contractelor cu deținătorii de rețele”, se arată într-un raport al Serviciului Date Urbane şi Spaţiale, Evidenţe Construcţii.

      

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite