Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În ce stadiu sunt lucrările pe şantierele din municipiu (FOTO)

Viceprimarul Lazăr Faur a făcut, la începutul săptămânii, un tur pe şantierele din municipiu, pentru a vedea în ce stadiu au ajuns lucrările.

În ce stadiu sunt lucrările pe şantierele din municipiu (FOTO)
Comentează 0

„La început de săptămână am fost pe câteva șantiere ale municipiului nostru.

1. La Colegiul "Elena Ghiba Birta" tot mai multe clase sunt gata amenajate pentru începerea școlii. Se lucrează la montarea ușilor, tablelor și finisarea pervazelor. În paralel, se continuă cu finalizarea instalațiilor, se fac probele de funcționare și se lucrează în zona sălii de sport. De asemenea, toată lumea face amenajări și curățenie. Mulțumim profesorilor și părinților pentru mobilizare și implicare! Deși va mai fi de muncă și după 11 septembrie, începem anul școlar în sediul liceului.

2. La Colegiul "Csiky Gergely" se lucrează în ritm susținut pentru finalizarea celor două săli de clasă rămase neterminate. Se înlocuiesc și ultimele ferestre, se zugrăvește și se igienizează, urmând să fie montat tarchetul pe holuri și scări.

3. Au reînceput lucrările la reabilitarea termică a blocului de la Podgoria, unde am fost nevoiți să reziliem contractul cu primul constructor. Acum avem un constructor care lucrează în ritm susținut. Se înlocuiesc ferestrele care nu au corespuns normelor de calitate, se reface izolația de pe acoperiș și sistemul de pe pereții blocului. Lucrările trebuie terminate până la finalul acestui an.

4. Pe bulevardul Revoluției au început lucrările de înlocuire a pavajului pe tronsonul 2. Se lucrează la infrastructura subterană și căutăm soluții pentru  reamenajarea spațiului din fața magazinului Ziridava.

5. În șantierul de pe strada Mărului s-au realizat și dotat puțurile pentru alimentarea sistemului de irigație. Urmează să fie instalată irigația în toate zonele prevăzute cu spații verzi și apoi se va trece la însămânțarea ierbii.

Stratul vegetal este în mare parte așezat și se mai lucrează la alei și celelalte amenajări peisagistice.

6. Prinde contur și zona pietonală din Piața Catedralei Vechi. Aici au continuat lucrările de montare a pavajului, a fost instalată infrastructura subterană și se lucrează în zona pentru evenimente publice”, a scris pe Facebook Lazăr Faur.

Sursa foto: Facebook Lazăr Faur

Galerie foto (26)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite