Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În acest weekend pompierii de la ISU Arad au executat 101 misiuni

În acest weekend pompierii de la ISU Arad au executat 101 misiuni
Comentează 0

În acest sfârșit de săptămână subunitățile de intervenție ale Inspectului Pentru Situații de Urgență ” Vasile Goldiș” al județului Arad au executat 101 misiuni.

Din cele 101 misiuni, 84 au fost de intervenție iar 17 au fost misiuni de prevenire în contextul pandemiei de COVID 19 desfășurate de subunitățile de intervenție.

S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 2 incendii, unul la un adăpost de animale iar celălat la o anexa. Ambele incendii au fost fără victime.

Cele 9 echipaje SMURD au desfășurat 56 misiuni de acordare a asistenței medicale prespitalicești.

Echipajele specializate în transport persoane confirmate au desfășurat 8 transporturi către cele 2 spitale COVID. In urma celor 8 transporturi au fost executate 20 operațiuni de decontaminare a personalului și autospecialelor de intervenție.

Echipaje din cadrul subunităților de intervenție au desfășurat 17 misiuni in localități a județului Arad alături de colegii din Ministerul Afacerilor Interne sau Poliția Locală. Misiunile au avut un caracter preventiv și de conștientizare a populației pentru respectarea măsurilor de protecție individuală, după cum nre-a relatat maior George Pleșca din partea ISU Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite