Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Împreună pentru Ionuț Popa“, duminică la Port Arthur

Fără doar și poate Ionuț Popa este cel mai de succes antrenor de fotbal arădean al ultimilor ani. De o bună bucată de vreme, fostul antrenor al UTA-ei se confruntă cu grave probleme de sănătate, care l-au făcut să renunțe la fotbal.

„Împreună pentru Ionuț Popa“, duminică la Port Arthur
Comentează 1

Cu toate că a fost consultat de mai mulți medici din Timișoara, din Iași și din Budapesta, nu i s-a descoperit cauza afecțiunii, scrie libertatea.ro. „Sunt acasă, la Arad, încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am venit din spital la Cluj. Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar…”, a declarat Ionuț Popa pentru prosport.ro.

Antrenorul de 66 de ani mai susține că medicii nu îi pot face operația la cap de care are nevoie, lucru care îi complică mult starea de sănătate.

În aceste condiții, arădenii care doresc să îl ajute pe celebrul antrenor arădean sunt invitați, duminică, 12 ianuarie 2019, la ora 13.00, la Port Arthur la evenimentul „Împreună pentru Ionuț Popa“. Evenimentul este organizat la inițiativa doctorului Wili Glaser, membru al grupului „Gătim împreună pentru o lume mai bună“. „Vor fi pregătite sute de porții de varză cu carne de porc (szekely gulaș), răcituri, jumări, precum și alte bunătăti din carne de porc”, anunță organizatorii.

Foto: telekomsport.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite