Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Evenimentul „Împreună pentru Ionuț Popa” a fost un succes

Evenimentul „Împreună pentru Ionuț Popa” a fost un succes
Comentează 0

Astăzi la Port Arthur, în Aradul Nou, arădenii cu mic cu mare s-au adunat în cadrul unui eveniment menit de a veni în sprijinul antrenorului arădean Ionuţ Popa. Evenimentul intitulat „Împreună pentru Ionuț Popa” organizat de cei de la „Gătim împreună pentru o lume mai bună” a fost un real succes, mâncarea preparată de aceştia fiind savurată de cei prezenţi. Preparate precum varză cu carne de porc, răcituri sau jumări au fost alegerea bucătarilor pricepuţi care şi-au dat toată silinţa în pregătirea atentă a acestora. Acest lucru s-a văzut şi la finalul evenimentului când organizatorii au numărat suma strânsă pentru antrenorul arădean. Nu mai puţin de 10.897 de lei a fost suma pe care arădenii au donat-o, cei prezenţi afirmând că a fost un eveniment reuşit. La această acţiune au participat şi personalităţi locale cum ar fi, primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ alături de consilierii locali Boca Bogdan şi Marius Sfârâilă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, directorul general al echipei de fotbal UTA Arad, Codru Grădinaru şi o echipă a Jandarmeriei Arad alături de purtătorul de cuvânt al  Jandarmerie, Dan Monoranu. 

„Atât eu cât şi colegii mei ne bucurăm că putem susţine această cauză. Ionuţ Popa este un simbol al fotbalului românesc şi merită ajutorul nostru în această perioadă grea a vieţii sale. Întreaga echipă alături de doctorul Wili Glaser, care este iniţiatorul acţiunii, îi urează pe această cale multă sănătate şi să ne revedem cu bine”, a declarat Marcel Ionescu, organizator.

„Este un gest de normalitate prezenţa arădenilor aici şi inclusiv a mea. Pe lângă respectul pentru sport şi pentru munca unui om, cu atât mai mult când este la nevoie cred că trebuie să fim solidari, fiind un gest de educaţie, mult suflet şi mai ales multă căldură chiar dacă afară este iarnă”, a transmis primarul Călin Bibarţ.

„Paradoxal, fără a fi aici nenea Popică ne-a adunat din nou pe toţi. Am simţit într-adevăr spiritul de arădean, pentru că în ultima vreme am avut nevoie de o astfel de acţiune. La rândul nostru, am fost implicaţi şi ne bucurăm că ni s-a oferit ocazia de a da o mână de ajutor în cadrul acestei acţiuni extraordinare a arădenilor care au fost alături de el şi pe care îl respectă. Îi dorim multă sănătate şi puterea de a trece cu bine”, a spus Codru Grădinaru, director general al clubului UTA.

„În primul rând, suntem oameni şi domnul Ionuţ Popa este un simbol pentru noi arădenii, a făcut multe pentru noi şi acum este momentul ca noi să îl ajutăm în aceste momente grele. Jandarmeria Arad a donat o sumă de bani în speranţa că îi vor fi de ajutor şi il vom revedea pe acesta cât mai curând pe stadion”, a declarat Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Arad. 

Galerie foto (59)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite