Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Implicarea, competenţa, pozitivitatea sunt cuvintele care definesc compania Gualapack

Implicarea, competenţa, pozitivitatea sunt cuvintele care definesc compania Gualapack
Comentează 0

Grupul Gualapack este o firmă lider pe piaţa internaţională în ceea ce priveşte producţia ambalajelor flexibile şi este prezentă în nouă ţări: România, Italia, Ucraina, China, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Mexic, Costa Rica şi Chile. Compania s-a făcut remarcată datorită setului unic de tehnologii  al modului de ambalare şi abilitatea de inovare în modelarea ambalajelor. Viziunea companiei este aceea de a creşte sustenabilitatea, dar şi să se întreacă cu cei mai buni.

 

Implicarea, Competenţa, Pozitivitatea reprezintă valoriile Gualapack

Implicarea  - Motivează şi implică persoanele printr-o comunicare eficientă şi partajează responsabilităţile în realizarea obiectivelor provocatoare.

Competenţa – Fă lucrurile repede şi bine fiind în acelaşi timp deschis la schimbări şi diversitate.

Pozitivitatea – Fii pozitiv şi crede întotdeauna în viitoarele noastre succese şi în puterea abilităţilor noastre.

 

Un nou capitol. Un nou proiect. Acelaşi entuziasm

La Nădab, compania italiană a inaugurat o nouă fabrică care produce materia primă pentru prima fabrică care a fost deschisă în anul 2011. Investiţia a ajuns la 18 milioane de euro şi se datoreză creşterii cifrei de afaceri cu 15%, compania având afaceri de 164 de milioane de lei în anul 2018. De asemenea, are un număr de 269 de angajaţi, faţă de 224 în anul 2017. Noua fabrică a fost inaugurată printr-un eveniment atent pregătit de directorul general al Gualapack Nădab, Aniela Mladin. Au participat peste 100 de invitaţi printre care s-au numărat persoane din conducerea grupului, colegi din Italia şi România şi nu în ultimul rând oficialităţi ai oraşelor Chişineu Criş şi Arad. Cea mai de seamă figură prezentă a fost preşedintele Gualapack, Michele Guala, care a transmis că este încrezător în ceea ce priveşte viitorul noii fabrici din Nădab. Cei prezenţi la inaugurare au avut parte de un program atent pregătit care a inclus discursuri, vizita fabricii, sesiuni de socializare şi s-a încheiat cu două momente artistice susţinute de un ansamblu folcloric şi o trupă de dans hip-hop. La final, Aniela Mladin, directorul general a declarat: „Astăzi a fost o zi importantă pentru echipa de la Gualapack Nădab pentru că am inaugurat a doua fabrică pe care o avem în zona industrială. Este o fabrică de o investiţie importantă, 18 milioane de euro, care are alt obiect de activitate, fabricarea laminatului flexibil pe care noi îl folosim pentru fabricarea ambalajelor . O zi importantă, emoţionantă deoarece după multă muncă şi efort ne întâlnim cu toţii să ne bucurăm de rezultatul muncii noastre. Fiecare companie are o responsabilitate socială, luăm foarte mult de la comunitate şi avem responsabilitatea să dăm înapoi. Noi am fost foarte apropiaţi de comunitate care a fost implicată în multe proiecte sociale în domenii precum educaţia, sănătatea şi cu siguranţă va mai fi în multe proiecte pe care le vom derula”.

 

 

 

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare