Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iată cum s-a răzbunat FAZANUL ...

Iată cum s-a răzbunat FAZANUL ...
Comentează 3

În seara zilei de joi, 23 februarie, în jurul orei 18,00, pe Drumul Naţional 79, mai exact la aproximativ 2-3 km de la ieşirea din Chişineu-Criş spre Zerind, unui FAZAN, enervat să tot fie el luat de fraier de către şmecherii şoferi ai şoselelor patriei, care-i poluau necontenit cu gazele lor de eşapament aerul, îi speriau făzăniţa pe când clocea ouăle, ba au ajuns până acolo încât s-au şi dat jos din maşinile lor zgomotoase şi au făcut pipi pe cuiburile sale, la ora 18,00 fix i-a sărit şi lui odată ţandăra de FAZAN nătăfleţ şi i-a tras un frast în parbriz unui deştept ce conducea fălos o basculantă.

Numai că ancestralul proverb românesc: „Unde dai şi unde crapă!” a funcţionat şi acum şi, în momentul în care şoferul autoutilitarei punea înfricat frână, un TIR nesăbuit a intrat în partea din spate a basculantei.

Până la urmă cabina autotrenului a fost serios paradită iar şoferul TIR-ului, din fericire cu leziuni superficiale, a fost transportat de către SMURD la Spitalul Judeţean Arad.

Cât despre FAZAN, a fost şi el odată-n viaţă pe fază şi şi a decolat de la locul faptei înainte de sosirea Poliţiei Rutiere !!! Că altfel ... iar o lua în freză şi i-ar fi suspendat rutieriştii pentru o lună brevetul de zbor!!!

Vasile Zărăndan

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite