Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iată ce au de spus oficialii BCR după jaful ”armat” de la Arad

Reprezentanții BCR au oferit primele informații oficiale cu privire la jaful care a avut loc, joi, la o sucursală bancară din cartierul Micălaca.

Iată ce au de spus oficialii BCR după jaful ”armat” de la Arad
Comentează 1

Potrivit unei comunicări transmite ARQ.RO, ”în unitatea BCR din cartierul Micălaca - Arad, o persoană neindentificată a inițiat o tentativă de jaf”.

”Nu se cunosc circumstanțele infracțiunii, dar primele informații arată că infractorul a abandonat geanta cu bani în apropierea locului faptei. Nimeni nu a fost rănit”, precizează Cătălin George Ioniță, de la Direcția Comunicare a BCR.

Acesta a adăugat că angajații băncii colaborează cu Poliția pentru identificarea infractorului.

”În unitățile băncii există sisteme de monitorizare permanentă a activității și vom pune la dispoziția anchetatorilor toate materialele necesare care să ajute la prinderea cât mai rapidă a jefuitorului”, a mai spus Ioniță.

Oficialii băncii susțin că organizează periodic sesiuni de instruire pentru angajați, care nu trebuie să își asume ”niciun risc în situații de acest tip”.

”În urma incidentului de la Arad, colegii noștri au respectat protocolul de securitate pentru acest gen de cazuri și nimeni nu a fost rănit”, a mai spus oficialul băncii.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite