Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Hyundai trimis la... arat de către o Toyota

Hyundai trimis la... arat de către o Toyota
Comentează 1

În după-amiaza zilei de marți, 8 decembrie, în jurul orei ghinioniste 15,00, tânărul  șofer al unui Hyundai, care circula nonșalant spre Podgoria, în intersecția de după Ziridava s-a poment lovit violent în partea stângă-spate a autoturismului de către o Toyota, al cărei conducător (visând cu cât nu-i va crește punctul de pensie în viitor) a trecut pe culoarea roșie a semaforului, din câte mi-a relatat agentul Poliției Rutiere.

În urma impactului deosebit de puternic șoferul cu Hyundai s-a trezit proiectat cu automobilul în parculețul din stânga șoselei, unde a luat în bot un stâlp de iluminat, pe care l-a mai târât vreo 5m cu postamentul lui de beton cu tot și apoi s-a oprit resemnat lângă un copac.

Din fericire, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime, ci doar mașini avariate și un stâlp de iluminat făcut praf.

Iar dacă problemele autoturismelor avariate le vor rezolva rapid societățile de asigurări, problema iluminatului nostru, al tuturor, sunt slabe șanse să se mai întâmple, fără un substanțial amestec al Soarelui de Sus!

Căci Cel de Jos, după cum s-a văzut și aici, își bagă cam des coada lui neagră, forțând pe culoarea roșie, desigur!

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (19)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite