Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII, prezentat de astrologul arădean Vlad Daia

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII, prezentat de astrologul arădean Vlad Daia
Comentează 0

BERBEC

O săptămână în care ar trebui să pui accentul pe tine, şi de ce nu şi pe fizic, şi să te răsfeţi, doar meriţi, după 4 luni de întrebări legate de viaţa sentimentală, acum ai şansa să ai un start nou, şi să se vadă inclusiv fizic schimbările tale interioare, aşa că nu ar fi rău să mergi pe la salon, sau la spa, şi să investeşti în tine, inclusiv sub alte forme, cumpărându-ţi ceea ce-şi doreşte inima ta.

TAUR

Începând de săptămâna asta poţi spune că eşti mai uşurat, şi simţi că greutatea ţi s-a luat de pe umeri, cu Venus în semnul tău, la ea acasă adică, simţi că razele de lumina pică chiar asupra ta, şi chiar pe finanţele tale, lucrul care te interesează cel mai mult. Ieşi în faţă, spune ce ai de spus, pune-ţi în practică planurile de mult gândite, vei avea doar de câştigat.

GEMENI

Soarele şi Mercur sunt în zodia ta, deci ai doar de câştigat, pune-te în valoare, caută resursele de care dispui, şi pune-le la treaba, deoarece poţi primi mai mult înapoi, începând de luna viitoare. Nu-ţi fie frică să fii îndrăzneţ, deoarece poţi realiza multe pe parcursul următoarelor săptămâni. Nu te lăsa doborât de părerile celor din jur, tu ştii cel mai bine ce ai de făcut, şi mergi pe mâna ta.

RAC

Săptămâna aceasta încă ai de păstrat un echilibru între energie şi calm, Marte în Rac îţi dau forţă şi putere, dar planetele din Gemeni te mai trag spre izolare şi meditaţie, dar asta nu înseamnă că nu poţi porni la drum, încet, dar sigur. Nu te grăbi şi nu te arunca înainte să gândeşti lucrurile, ele se pot realiza foarte frumos, doar trebuie să o iei pas cu pas.

LEU

Multă socializare săptămâna aceasta pentru tine, nu este indicat să stai închis în casă, deoarece poţi rata unele oprtunităţi interesante prin prieteni sau prin cei pe care-i cunoşti săptămâna aceasta. Însă încearcă să nu-ţi impui prea puternic ideile tale celor din jur, altfel se pot isca mici scandaluri. Mai ales la începutul săptămânii, ai grijă la mici accidentări şi la condus.

FECIOARĂ

Cariera şi şefii îţi cer cam multă atenţie săptămâna asta, aşa că ar fi bine să te odihneşti săptămâna aceasta, ca să le faci faţă tuturor. Nici dorinţa ta de petrecere nu este scăzută, şi îţi vei dori să te întâlneşti mai des cu prietenii, şi să îţi petreci serile în oraş, însă ai grijă să nu exagerezi, şi să rămâi epuizat spre sfârşitul săptămânii.

BALANŢĂ

Fii atent la sentimentele tale şi la tot ceea ce ţine de interior, pentru că poţi găsi nişte răspunsuri foarte interesante şi de mare ajutor, ai grijă doar să nu cazi spre partea negativă a lucrurilor, pentru că există această şansă, dar dacă te concentrezi pe partea constructivă a veții, poţi ieşi foarte câştigat din această săptămână.

SCORPION

Felul cum te vezi pe tine, şi mai ales cât te valorezi, vor fi chestiuni cărora ar trebui să le acorzi mai multă atenţie. Poţi avea oscilaţii între a te supraaprecia şi a te subaprecia, de aceea este indicat să cauţi adevărata ta valoare, să te uiţi cinstit şi deschis la ce crezi despre tine, şi să accepţi realitatea, deoarece asta te va ajuta mult pe viitor.

SĂGETĂTOR

Tu eşti în centrul atenţiei săptămâna aceasta, deoarece are loc Luna Plină în semnul tău, ceea ce se întâmplă o singură dată pe an, aşa că observă ce ai de încheiat, şi unde ai de pornit pe un drum nou. Este ultima Luna Plină cu Saturn în semnul tău, aşa că aş putea spune că este un mic bilanţ, dar foarte important, pentru modul în care ai evoluat în ultimi 2 ani.

CAPRICORN

Şi pentru tine un bilanţ se întrevede în această săptămână, în care vei putea observa părţile tale mai puţin vizibile, care au fost aduse la suprafaţă în ultimi ani, iar dacă încă mai ai de rezolvat lucruri, acum vei fi pus în faţa faptului împlinit, şi nu vei avea de ales decât să-ţi înfrunţi fricile. Partea pozitivă este un nou început în carieră.

VĂRSĂTOR

Fii puţin atent la sectorul prietenilor, deoarece aici se vor închide nişte capitole, şi vei avea şansa să vezi mai clar cine ar trebui să iasă din cercul tău de prieteni, şi ce aveţi de încheiat între voi. În această săptămână pot să ţi se aprindă călcâiele după cineva nou, dar nu te agita, deoarece este ceva trecător, iar în câteva săptămâni vei trece peste.

PEŞTI

Există şansa încheierii unei etape în cariera ta, poţi căuta altceva, un nou domeniu, sau să începi să-ţi ceri drepturile şi să ţi se recunoscă meritele la actualul loc de muncă, astfel să fii promovat pe măsura muncii tale. Ţi-aş indica mai degrabă, pe lângă avansarea prezentă, să începi să te întrebi ce îţi doreşti să faci cu adevărat, şi să urmezi acel drum, în timp.

Astrologul arădean Vlad Daia vă prezintă pe ARQ horoscopul săptămânal. Pentru consultaţii personalizate, puteți accesa site-ul Astro Expert (www.astroexpert.ro) sau pagina de Facebook (www.facebook.com/astroexpert89).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite