Vremea Romania, Arad 2°C

Stiri Arad

Horoscopul săptămânii 10-16 noiembrie 2017. Singura zodie care face BANI din orice!

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 10-16 noiembrie 2017.

Horoscopul săptămânii 10-16 noiembrie 2017. Singura zodie care face BANI din orice!
Comentează 0

Berbec

Pragmatice și vorbăreţe, nativele în Berbec se descurcă pe plan financiar. Să aibă grijă şi să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal! Bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni atât în familie, cât şi la serviciu. La capitolul iubire, ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Răbdarea lor va da roade nebănuite de acum înainte.

Taur

Problemele sentimentale le aparţin celor tinere, care n-au experienţă. Unele îşi caută un loc de muncă, altele sunt în pericol să-l piardă sau au impresia că nu sunt remunerate corect pentru munca lor. Avantajatele săptămânii sunt cele care vor şti cum să negocieze. Pot apărea ceva probleme din cauza unor crize biliare, deci să fie atente la ce mănâncă!

Gemeni

E posibil ca tulburările să ţină și de modul în care ştiu să-şi administreze propria energie și s-o dozeze ca să se folosească la maxim de ea. Afectiv şi relaţional, se iscă unele furtuni în paradis, în cazul celor tinere mai ales. Cheltuieli care pentru cei din familie n-au justificare le pot aduce pe picior de război cu părinţii sau cu partenerul de viaţă. 

Descoperă  ce le rezervă astrele celorlalte zodii pe clickpentrufemei.ro.

Scrie un comentariu

trimite