Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop. Cuplul PERFECT al zodiacului. Energie la nivel maxim

Astrele spun că atunci când două zodii sunt extrem de compatibile, uniunea lor are şanse să fie deosebită, magică, plină de energie și extrem de pasională. 

Horoscop. Cuplul PERFECT al zodiacului. Energie la nivel maxim
Comentează 0

Cuplul perfect al zodiacului este format din Pești și Scorpion, două zodii de apă, care atunci când își găsesc drumul unul spre celălalt, nimic nu le mai stă în cale. 

Elementul comun-apă, te va face să simţi în braţele bărbatului Pești pasiune şi dragoste fără limite. Ceea ce îl face special este plăcerea pe care o are de a-ţi arăta cât de mult te iubeşte şi ce însemni  pentru el. 

Bărbatul Peşti posedă o abilitate extraordinară de a te te face să te simţi ocrotită emoţional şi astfel nu vei mai simţi nevoia să te temi de răutatea altor oameni. Îţi vei putea arăta natura afectuoasă fără frica de a fi rănită, şi compatibilitatea voastră amoroasă se va dezvolta într-o relaţie aproape perfectă.

Aspecte negative: Totuşi nativul din Peşți nu este doar lapte şi miere, are un mare minus, nevoia de singurătate, cu care tu nu te poţi împăca. Atunci când se va izola de ține devii suspicioasă, şi te vei întreba către cine se duc gândurile lui. Gelozia ta şi descărcările de reproşuri nu vor reuşi decât să îl distanţeze de tine şi să uite lucrurile care vă unesc şi vă fac un cuplu puternic.

Aspecte pozitive:  Bărbatul Peşti este ideal pentru a te echilibra afectiv, poate calma intensitatea cu care te dedici pasiunilor tale. Felul în care „arzi” efectiv pentru ceva îți poate dăuna, aici intervine tactul și sensibilitatea unui bărbat Peşti care te va calma cu delicateţe. O dată ce legătura de suflet între ține şi el a fost creată, vă va fi foarte greu să trăiţi departe unul de altul.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite