Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HOROSCOP 9 iulie 2019: Zodiile care au parte astăzi de oportunităţi notabile

În mersul lui în sens aparent invers prin semnul Leului, Mercur aderă la o conjuncţie cu Marte, ceea ce ar putea face ca zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) să fie mai precipitate astăzi. Tot astăzi, Luna din Balanţă trimite două aspecte tensionate de careu la Saturn şi Pluto retrograde din Capricorn, motiv pentru care semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) ar putea experimenta provocări în plan familial, profesional şi de cuplu. Acestea sunt accentuate de o altă configuraţi astrală disonantă, realizată de data aceasta de Soarele din Rac şi Saturn retrograd din Capricorn.

HOROSCOP 9 iulie 2019: Zodiile care au parte astăzi de oportunităţi notabile
Comentează 3

BERBEC

Pentru tine, se întrevede o zi de marţi tensionată pe plan relaţional. Pe de-o parte, ar putea fi vorba de o gestionare deficitară a timpului dedicat carierei şi vieţii de familie, ceea ce îţi atrage reproşuri din partea celor dragi. În consecinţă, nivelul scăzut de concentrare de care dai dovadă la serviciu poate pune presiuni pe relaţia ta cu şefii, care se aşteaptă la mai mult profesionalism din partea ta. În cuplu şi în raport cu copiii, eventualele mici neînţelegeri apărute pe fondul retrogradării mercuriene s-ar putea transforma în conflicte sadea. Aşadar, este foarte important să ştii când să taci.

TAUR

Te aşteaptă, pare-se, o zi complicată la locul de muncă. Nu prea reuşeşti să te înţelegi cu colegii de muncă, iar acest lucru poate afecta calitatea produselor pe care le livrezi. La fel de posibil este să-ţi joace feste aparatura de la birou şi să-ţi dai seama mult prea târziu că nu ai salvat la momentul potrivit progresul înregistrat în elaborarea unui document sau a unor calcule. Când ajungi acasă, este posibil ca atmosfera să nu fie prea diferită. Partenerul şi/ sau copiii îţi aducă la cunoştinţă doleanţe, nevoi sau nemulţumiri care te costă o groază de bani şi nervi.

GEMENI

În plan financiar, nu te aşteaptă o zi prea îmbucurătoare. Ai parte poate de cheltuieli neaşteptate pe care nu le poţi amâna sau atenua într-un fel sau altul. La fel de posibil este să te faci tu nişte achiziţii mai puţin cugetate şi să-ţi periclitezi bugetul destinat pentru concediu. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi dai seama abia după ce faci plăţile că ele puteau fi evitate dacă erai mai prudent(ă) cu finanţele tale. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre escaladarea unei tendinţe către gelozie şi posesivitate, care pe fondul unei comunicări deficitare, duce la conflict.

RAC

În cazul tău, se prefigurează o zi cu năbădăi în raport cu partenerul de viaţă. Modul în care se gestionează anumite treburi gospodăreşti sau de familie generează tensiune între voi, iar aceasta se poate transforma pe nesimţite într-un schimb de replici pe un ton ridicat pe teme dintre cele mai diverse. Ceva din climatul astral al acestei zile vă împiedică să ajungeţi la un compromis şi să dezvoltaţi o strategie comună de abordare a acestor chestiuni. Fii atent(ă), de asemenea, la riscul de a face unele cheltuieli neplanificate. Te pregăteşti poate pentru concediu şi nu-i momentul să faci alte extravaganţe.

LEU

Prea puţine lucruri dintre cele pe care ţi le-ai propus să le faci astăzi la locul de muncă evoluează conform planului. Cu toate că nu eşti adeptul(a) schimbărilor bruşte, reuşeşti de regulă să observi oportunităţile pe care le aduc conjuncturile în care eşti provocat(ă) să dai dovadă de adaptabilitate şi spirit de iniţiativă. Ziua de azi ar putea să facă însă excepţie de la regulă; intri în panică, te cerţi cu colegii de muncă, iar stresul şi tensiunea din atmosferă îţi afectează randamentul şi capacitatea de a livra rezultatele scontate. Caută să rămâi stăpân(ă) pe situaţie, pe cât se poate.

FECIOARĂ

Se pot ivi astăzi oportunităţi notabile de investiţie în planuri personale de viitor sau proiecte colective, dar s-ar putea ca cheltuielile înregistrate în plan personal să nu-ţi mai permită să glisezi sume în direcţia acelor surse de câştig pe termen lung. Dacă azi te găseşti în situaţia în care trebuie să decizi încotro îţi direcţionezi economiile, caută să gândeşti în perspectivă. E drept că satisfacerea unor dorinţe din prezent îţi oferă un oarecare imbold şi stare de bine, dar trebuie să te gândeşti la efectele pe care le au aceste achiziţii în viitor. Cu siguranţă nu le egalează pe celelalte.

BALANŢĂ

Atârnă astăzi responsabilităţi mari pe umerii tăi, atât acasă, cât şi la serviciu. Dar dacă pe planul din urmă nu te aştepţi ca cineva să-ţi mai uşureze povara, în familie te aştepţi la ceva mai multă înţelegere. S-ar putea însă ca aceasta să nu vină sau să apară doar după ce ai pierdut ceva timp explicându-le celor dragi că ai nevoie de implicare şi din partea lor pentru a te achita de îndatoririle ce-ţi revin în gospodărie. În cazul în care intenţionezi să ieşi cu prietenii pentru a te destresa, ai putea constata că agitaţia din jur îţi displace momentan.

SCORPION

Ai putea fi tenat(ă) astăzi să laşi zvonurile şi bârfele să-ţi influenţeze perspectiva asupra unor oameni sau evenimente. În mod obişnuit, nu laşi informaţii de suprafaţă de acest gen să-ţi afecteze prea mult viziunea şi părerile, dar s-ar putea ca, de data aceasta, situaţia să stea diferit. În consecinţă, s-ar putea să spui sau să faci lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Se poate constata, de asemenea, o creştere a tensiunii în atmosfera de la serviciu. Modul răstit în care te exprimi ar putea pune în mişcare un val de critici şi avertismente.

SĂGETĂTOR

Ziua de astăzi nu este una favorabilă mutărilor de capital dintr-o direcţie într-alta. Aşadar, dacă ţi se solicită un împrumut sau te gândeşti tu să apelezi la unul pentru a-ţi subvenţiona un proiect sau un plan de dezvoltare, gândeşte-te de două ori înainte de a lua o decizie în acest sens. Este posibil ca graba să-ţi strice cheltuielile şi să ai mult de tras până te vei redresa complet după o asemenea escapadă financiară. În cazul altor nativi, poate fi vorba doar de exacerbarea unor temeri cu privire la stabilitatea materială a zilei de mâine. Vezi dacă sunt într-adevăr întemeiate.

CAPRICORN

Balanţa forţelor exercitate de tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri în cuplu sau în cadrul colaborării voastre este relativ dezechilibrată astăzi, ceea ce poate duce la unele tensiuni între voi. Este clar că aţi uitat unde aţi trasat limita între privilegiu şi abuz de putere, motiv pentru care se cade să rediscutaţi degrabă aceste frontiere. În caz contrar, s-ar putea să le încercaţi într-atât de mult încât ajunge să cedeze fundaţia pe care v-aţi construit legătura sentimentală sau profesională. Este foarte important aşadar să discutaţi deschis despre nemulţumirile pe care le-aţi adunat pe parcurs unii faţă de ceilalţi.

VĂRSĂTOR

Primeşti, se pare, astăzi, o serie de sarcini profesionale care te pun în încurcătură. Fie depăşesc gradul de complexitate cu care eşti obişnuită, fie nu se pupă mai deloc cu fişa postului tău. În orice caz, cert este că te pun într-o situaţie în care ba nu poţi să te ridici la nivelul randamentului tău obişnuit, ba nu-ţi vine deloc cheful să te ocupi de ele. De finalizat, trebuie să le finalizezi oricum, deci fă un exerciţiu de voinţă şi dă dovadă de eficienţă. În cazul altor nativi, poate fi vorba de probleme de sănătate vechi ce revin în peisaj.

PEŞTI

Ceva din comportamentul prietenilor sau al persoanei iubite te face să crezi că nu ţi se dezvăluie anumite lucruri pe care ar trebui să le ştii. Te îndoieşti aşadar de loialitatea lor, iar dezamăgirea care începe să se controleze în relaţie cu comportamentul lor poate eroda serios încrederea pe care o ai în ei. În loc să fierbi în suc propriu gândindu-te ce-ţi ascund, mai bine apucă taurul de coarne şi convoacă-i tu la o discuţie. În definitiv, contează nu doar să afli adevărul, ci şi să poţi continua relaţia cu ei în termeni la fel de buni ca pân-acum.

Sursa: mediafax.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite