Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HOROSCOP 8 octombrie 2017. Schimbări pe toate planurile pentru aceste zodii

Aspectul dominant al zilei de azi este conjunctia Mercur-Soare, un aspect benefic pentru toate zodiile, care confera claritate in gandire, realism, rigurozitate si capacitate de analiza. De asemenea, aceasta conjunctie stimuleaza comunicarea sub toate formele. Este o zi buna pentru abordarea problemelor complexe, pentru negocieri, planuri de afaceri si planuri de viitor in general.

HOROSCOP 8 octombrie 2017. Schimbări pe toate planurile pentru aceste zodii
Comentează 0

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 BERBEC

In prima parte a zilei, o persoana apropiata v-ar putea propune o colaborare tentanta. Ar fi bine sa discutati propunerea in amanunt, fiindca ziua de azi este favorabila negocierilor si planurilor de afaceri. Se pare ca sunteti plin de energie, iar capacitatea de concentrare este foarte buna. Aveti posibilitatea sa finalizati o activitate inceputa cu ceva timp in urma. In comunicarea cu cei din jur aveti tendinta de a monopoliza discutiile. Eastrolog.ro va sfatuieste sa ii lasati si pe ceilalti sa isi exprime opiniile.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 TAUR

Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala excelenta si va simtiti plin de energie. Este momentul sa va ocupati de proiecte sau activitati dificile, care necesita putere de concentrare. Este o zi buna pentru a face planuri de viitor, in special in plan profesional, in afaceri si in ceea ce priveste investitiile pe termen lung. Partea a doua a zilei este favorabila calatoriilor in interes personal.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 GEMENI

Sunteti plin de energie, iar capacitatea de concentrare este deosebit de buna. Puteti avea realizari importante in plan intelectual si aveti posibilitatea sa faceti planuri de viitor in activitatea profesionala sau in afaceri. In plan sentimental nu se intrevad probleme deosebite. Atentie la tendinta de a transforma dislogurile in monologuri!

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 RAC

Se intrevede o calatorie in interes personal care v-ar putea prilejui o discutie utila pentru activitatea profesionala sau pentru afaceri. Capacitatea intelectuala ar trebui sa fie foarte buna si va poate ajuta sa lamuriti probleme complicate. Se pare ca sunteti plin de entuziasm si aveti tendinta sa va asumati prea multe riscuri. Va recomandam sa fiti prudent. In relatiile cu membrii familiei ati putea avea tendinta sa va impuneti punctul de vedere.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 LEU

Sunteti in forma si aveti posibilitatea sa finalizati o activitate dificila, de care va ocupati de mai mult timp. Va sfatuim sa profitati de ocazie, dar sa aveti grija sa nu va suprasolicitati. S-ar putea sa aveti tendinta de a cheltui prea mult, riscand sa provocati tensionarea atmosferei din familie. Ar fi bine sa fiti cumpatat si sa tineti cont si de dorintele celorlalti.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 FECIOARA

In prima parte a zilei sunteti plin de energie si puteti rezolva destul de usor probleme complicate. S-ar putea sa puneti la cale o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Este o zi buna pentru a face planuri de viitor. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi. Aveti nevoie de relaxare si nu v-ar strica mai multa odihna.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 BALANTA

La locul de munca sau in afaceri se pare ca s-au acumulat multe chestiuni de rezolvat si riscati sa ajungeti in criza de timp. Capacitatea de comunicare este excelenta azi si va poate ajuta sa obtineti sprijinul colegilor de munca sau al partenerilor de afaceri. In a doua parte a zilei este posibil sa faceti o scurta calatorie in interes personal, impreuna cu persoana iubita.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 SCORPION

Contextul astral al zilei de azi va confera capacitate de concentrare si putere de munca. Puteti avea succes in tot ce faceti, atat in activitatea profesionala, cat si in plan personal. De asemenea, este o zi favorabila examenelor, prezentarilor si negocierilor. Va recomandam sa acordati mai multa atentie partenerului de viata, care ar putea sa se simta neglijat.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 SAGETATOR

Desi se pare ca situatia financiara nu va satisface pe deplin, sunteti in forma si reusiti sa va concentrati asupra problemelor profesionale importante. Aveti sanse sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. Aveti tendinta sa va suprasolicitati si sa neglijati odihna, cu riscul de a avea probleme de sanatate. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent si sa va rezervati timp suficient pentru incarcarea bateriilor. Spre seara s-ar putea sa primiti o veste buna de la un coleg sau un partener de afaceri.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 CAPRICORN

In prima parte a zilei este posibil ca o persoana apropiata sa va sugereze o afacere care v-ar putea aduce beneficii frumoase pe termen lung. Este o zi favorabila planurilor de viitor si puteti lua o decizie bine intemeiata. Dupa-amiaza se intrevede o scurta calatorie in interes personal. Puteti avea succes in negocieri si tranzactii, dar va sfatuim sa evitati speculatiile.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 VARSATOR

In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara mai veche. Este posibil sa descoperiti o oportunitate de a va spori veniturile, probabil printr-o activitate part-time. Ar fi bine sa va sfatuiti cu familia si sa nu amanati luarea unei decizii. In relatia cu persoana iubita va puteti astepta la armonie si buna intelegere.

HOROSCOP 08 OCTOMBRIE 2017 PESTI

La inceputul zilei este posibil sa primiti o veste buna in legatura cu o afacere pe care ati inceput-o cu ceva timp in urma. Reusitele din ultima perioada va incurajeaza sa faceti planuri de viitor indraznete. Aveti sanse mari de scces, cu conditia sa nu va lasati tentat de mirajul unor castiguri facile. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie, dar sa tineti cont si de sfaturile unei rude mai in varsta.

Sursă: eastrolog.ro


Scrie un comentariu

trimite