Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 2 mai 2018. Zodia care câștigă bani din orice!

Horoscop 2 mai 2018. În această zi nu așteptați atenție din partea rudelor sau a prietenilor. Focusați-vă asupra propriei persoane. Mai bine cițiți cărți sau vizionați filme.

Horoscop 2 mai 2018. Zodia care câștigă bani din orice!
Comentează 1

Berbec 2 mai 2018 

Aveți de făcut un proiect care vine din partea șefului. Sunteți extrem de nemulțumiți de această sarcină și aveți o stare de nervozitate că nu iese exact ce a cerut, totuși reușiți să o scoateți la capăt. Spre seară vine și recompensa.

Taur 2 mai 2018


Taurii primesc un răspuns neașteptat din partea iubitului. Ei vor fi de acord să înceapă o relație serioasă. Pentru moment amândoi decideți să păstrați relația secretă.

Gemeni 2 mai 2018


Gemenii astăzi fac o vizită la salon, sau se ocupă în mod special de look-ul lor. Când începeți această schimbare, nu uitați că rezultatele vin în timp și nu pe loc.

 

Rac 2 mai 2018


Racii nu sunt astăzi activi. Își doresc să se odihnească și nu au chef de nimic. Nu sunt deloc o companie bună astăzi. Vor reuși să găsească online pe cineva cu care să discute.
 

Leu 2 mai 2018

Leii au o zi agitată. Primesc vești proaste legate de un contract sau o moștenire. Totuși, pot salva situția în ultim moment dacă găsesc un avocat bun care să-i îndrume să facă mișcarea cea bună.

 

Fecioară 2 mai 2018


Fecioarele petrec timp cu partenerul sau își pun în practică un hobby. Vor avea o zi plină și vor discuta subiecte cu partenerul care păreau fără rezolvare.

Balanța 2 mai 2018


Balanțele ies la cumpărături și se vor întoarcea acasă cu un obiect vestimentar. Este posibil să începeți un proiect legat de modă sau să colaborați cu o revistă pe tema modei.

Scorpion 2 mai 2018


Au probleme cu taxele și se vor certa cu colegii la serviciu. Ca să încetați cearta, cu siguranță că merită să optați pentru o discuție mai elegantă din care va câștiga toată lumea.

Săgetător 2 mai 2018


Au oportunitatea să facă în sfârșit ce își doresc cu adevărat. Cât privește relația cu iubitul, veți avea ocazia să primiți un cadou și o declarație emoționantă de dragoste.

Capricorn 2 mai 2018


Capricornii vor petrece această zi în natură, se vor relaxa. Este posibil ca o rudă să vă ceară să o ajutați la muncă în grădină. Cu siguranță că după această zi veți avea nevoie de odihnă din plin.

Vărsător 2 mai 2018


Verificați-vă biletul la loto. Sunteți puși pe încasat astăzi. Banii vin sigur de undeva! Pentru cei care sunt singuri, au ocazia să-și găsească pe cineva.

Pești 2 mai 2018


Aveți probleme astăzi! Este posibil să primiți o veste tristă de la partenerul de viață, adică să vrea să rupă relația. Nu disperați, vor veni și zile bune pentru voi!

Sursa


Scrie un comentariu

trimite