Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 10 decembrie. Zi de coşmar! Iei cea mai grea DECIZIE din viaţa ta. În plus, veşti cumplite!

Din dorinta ta de a locui in casa perfecta, azi esti gata sa intorci totul pe dos pentru o curatenie generala. Se stie cat de mult iubesti tu ordinea si igiena, dar parca exagerezi deja.

Horoscop 10 decembrie. Zi de coşmar! Iei cea mai grea DECIZIE din viaţa ta. În plus, veşti cumplite!
Comentează 0

Berbec

Fii ferm pe pozitie si fii pregatit sa spui cat se poate de sigur pe tine: start! Da, esti in fata unui nou inceput, a unei noi etape din viata ta, si se presupune ca ai acumulat pana acum experienta si cunostintele necesare pentru a face o alegere de bun augur.

Taur

Prea te cramponezi de fleacurile care n-au iesit bine, cand sunt atatea alte elemente care ar merita sarbatorite! Descopera plusurile nivelului la care ai ajuns, pentru ca sunt mai importante si mai numeroase decat neinsemnatele goluri, dar esti intr-o pasa cam pesimista si ai tendinta de a le vedea doar pe cele rele.

Gemeni

Prezenta ta face extrem de bine unei persoane dragi care nu se simte in apele sale. E mai trist, mai apatic, mai deprimat, dar are mare noroc ca ii stai alaturi, deoarece prin atitudinea ta mai optimista, mai vesela, ii poti distrage atentia de la ceea ce-l apasa.

Rac

Ai nevoie de liniste, ca atare iesi din mediul galagios in care te afli si refugiaza-te intr-un spatiu unde poti fi doar tu cu tine insuti.

Leu

Nimeni nu te intrece cand vine vorba de colaborare, pentru ca tu sari in ajutorul cuiva chiar si fara sa ti-o ceara in mod intentionat.

Fecioara

Calculezi resursele financiare actuale si rezultatul suna foarte promitator, ba chiar iti inspira un placut sentiment de prosperitate. Asta iti permite sa te gandesti si la cumparaturi noi, si la investitii mai masive, si la implinirea viselor mai costisitoare cu ajutorul banilor.

Balanta

Esti un indragostit fara margini si, cand iubesti, e normal sa vezi in jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Te joci de-a iubirea, te lasi coplesit de gesturi de afectiune. Te porti ca un rasfatat, pentru ca stii ca cineva alaturi de tine are atatea sa-ti ofere neconditionat.

Scorpion

Ai o discutie foarte serioasa cu familia, cu rudele mai in varsta, de la care simti nevoia sa afli unele aspecte care, din diverse motive, nu iti sunt prea clare.

Sagetator

Ai mult de muncit pana ajungi la nivelul la care speri, dar nu te temi de eforturi! Dimpotriva, esti constient de puterile tale si, la nevoie, ai si de la cine sa ceri ajutorul.

Capricorn

Daca organismul iti atrage atentia prin diverse semnale de alarma ingrijoratoare ca ceva nu e in regula, ar fi bine sa iei niste masuri mai radicale incepand de azi.

Varsator

Nu te astepta ca lumea sa aprecieze la fel lucrul pe care tu il consideri perfect. Tu te simti excelent intr-un anumit loc, dar altcineva nu. Tie iti plac anumite detalii, altora, nu.

Pesti

Din dorinta ta de a locui in casa perfecta, azi esti gata sa intorci totul pe dos pentru o curatenie generala. Se stie cat de mult iubesti tu ordinea si igiena, dar parca exagerezi deja. Unii ar spune ca ceea ce faci tu e o renovare totala, pentru ca faci ordine chiar si prin cele mai ascunse unghere.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite