Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HC Beldiman participă la Festivalul Naţional de Babyhandbal! Bonus: echipa de juniori II se pregăteşte pentru startul Campionatului Naţional!

H.C.Beldiman participă în această perioadă la Festivalul Naţional de Babyhandbal, competiţie organizată de către FRH în Bucureşti, şi care se adresează copiilor născuti în anii 2009, 2010 şi mai tineri. "Este prima lor competiţie oficială şi sper să nu aibă emoţii prea mari şi să joace cât mai bine. Avem copii talentaţi şi foarte ambiţioşi, chiar dacă sunt aşa de mici", spune George Beldiman, cel care se ocupă de tinerii handbalişti ai clubului alături de soţia sa, Adriana.

HC Beldiman participă la Festivalul Naţional de Babyhandbal! Bonus: echipa de juniori II se pregăteşte pentru startul Campionatului Naţional!
Comentează 0

Juniorii II se pregătesc pentru testele oficiale!

În acest weekend juniorii II de la HC Beldiman participă la un turneu de pregătire la Periam, turneu ce prefaţează debutul noului sezon al Campionatului Naţional, debut programat pe 15 septembrie. HC Beldiman face parte din seria F, alături: SCM Timişoara, Alpha Oradea, CSM Reşiţa, LPS Timişoara, Unirea Sânnicolau Mare şi CSS Lugoj. Echipa arădeană va juca în prima etapă pe terenul celor de la SCM Timisoara, urmand ca în 29 septembrie să joace acasă în compania celor de la Alpha Oradea.

"Îmi doresc să formăm cât mai repede o echipa bună, competitivă, ţinând cont de faptul că am făcut trecerea de la juniori 3 la juniori 2, unde nivelul este mai puternic, si în plus am adus 4 jucatori noi la echipă. Mulţumesc pe această cale celor care sunt lângă noi şi ne sprijină pentru a putea merge înainte, conform proiectului nostru pe termen lung de a dezvolta handbalul arădean şi a-l aduce în prim planul handbalului naţional!", a mai spus George Beldiman.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite