Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Guvernarea PNL realizează primul mare proiect de extindere a reţelei de gaz în judeţul Arad

Comunele Socodor, Grăniceri şi Pilu beneficiază de o investiţie importantă din partea Guvernului PNL, pentru extinderea reţelei de gaz. Peste 2150 de gospodării şi 45 de obiective social-culturale vor avea posibilitatea să folosească gazul pentru apă caldă şi căldură.

Guvernarea PNL realizează primul mare proiect de extindere a reţelei de gaz în judeţul Arad
Comentează 0

„Este prima mare extindere a reţelei de gaz după Revoluţie de care beneficiază judeţul nostru. Cu o guvernare PNL, Aradul este respectat iar marile proiecte de investiţii blocate de guvernarea PSD sunt realizate. Susţinem investiţiile care înseamnă servicii de calitate, drumuri mai sigure, locuri de muncă şi o viaţă mai bună pentru oameni. Cu utilităţile la dispoziţie, aceste comune pot atrage mai uşor investitori care creează locuri de muncă”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

„Felicitări primarilor din Socordor, Grăniceri şi Pilu care au luptat pentru acest obiectiv mult aşteptat de oamenii de aici. Extinderea reţelei de gaz este o investiţie care aduce servicii mai bune, confort în casele oamenilor, în şcoli, în instituţii. Suntem aproape de comunităţile locale, susţinem la Bucureşti proiectele oraşelor şi comunelor din judeţul Arad”, a declarat deputatul PNL Glad Varga.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite