Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glasspandoor ajută la reabilitarea Secției de Pediatrie 1 a Spitalului Județean Arad! Implică-te și tu!

Anul 2022 a fost marcat de foarte multe proiecte de suflet în agenda Glasspandoor. Alături de ONG-ul Cetatea Voluntarilor Arad, am participat la proiecte de renovare și modernizare a mai multor școli din comunitatea arădeană, iar cea mai mare reușită a noastră a fost reabilitarea Secției de Radiologie a Spitalului Județean Arad. A fost un real succes și am demonstrat că se poate. 

Glasspandoor ajută la reabilitarea Secției de Pediatrie 1 a Spitalului Județean Arad! Implică-te și tu!
Comentează 0

Continuăm și în 2023! În capul listei cu lucrurile pe care Glasspandoor și-a propus să le facă în noul an este să ajute la reabilitarea Secției de Pediatrie 1 a Spitalului Județean Arad. Astfel, am luat decizia ca 1% din vânzările aferente lunii decembrie să fie redirecționate către acest proiect! 

Dacă doriți să vă decorați locuința în această lună poate cu o nouă canapea sau cu uși interioare, parchet ori termopane, nu doar că vă înnoiți casa cu produse de calitate la un preț foarte bun, dar ajutați în mod direct la renovarea Secției de Pediatrie 1 și oferiți un mediu mult mai plăcut micuților. Vă spunem din suflet că merită! Totuși, vă invităm să vă convingeți singuri. 

Cum arată Secția de Pediatrie 1 la momentul actual? 

Ce urmează să vedeți nu sunt capturi dintr-un film SF, ci sunt o realitate din Spitalul Județean Arad la final de 2022. Sistemul medical din România are nevoie urgentă de noi. Aceasta este singura secție de sugari din tot județul!

Ce ne-am propus? 

Primul gând al nostru a fost să îi ajutăm pe colegii noștri de la Asociația Cetatea Voluntarilor. Este nevoie de foarte multă muncă, însă și de fonduri. Dorim ca împreună să schimbăm această realitate dezolantă și să construim pentru micuți un spațiu curat, vesel și modern. Un spațiu în care pot fi tratați în siguranță și care să le ofere de la început încredere în sistemul românesc de sănătate. 

De aceea, vom împărtăși cu dumneavoastră randările 3D ale proiectului. Așa va arăta Secția de Pediatrie 1 a Spitalului Județean Arad! Un pas spre o normalitate! 

Locul 2 la “Gala Societății Civile”, secțiunea “Sănătate”

În luna februarie 2022, am reușit să îndeplinim un vis și să transformăm Secția de Radiologie din Spitalul Județean Arad într-un etalon pentru multe din spitalele din România, inclusiv pentru cele private. Tot efortul a fost răsplătit la “Gala Societății Civile”, unde proiectul a obținut locul 2. Te invităm să vezi cum arată în prezent Secția de Radiologie!

Poți dona, de asemenea, prin SMS la 8864 cu textul “Drag”. Donația este de 4 euro, poate o cafea pe săptămâna aceasta, ori poți alege să fie un pas spre un viitor mai bun! 

Ajută-ne și tu să transformăm Secția de Pediatrie 1 într-un spațiu pe care să nu îl numești cu teamă “spital”, un spațiu unde inclusiv copilul tău să poată fi tratat în cele mai bune condiții!

Articole asemanatoare