Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga: „După compensarea facturilor la energie electrică şi gaze, era firesc să fie sprijinite şi familiile care îşi încălzesc locuinţele cu lemne”

Camera Deputaţilor a votat, ieri, în calitate de for decizional, un proiect de lege cu privire la reducerea TVA la lemnele de foc de la 19% la 5%. Deputatul liberal arădean Glad Varga susţine că a votat pentru reducerea TVA pentru că după compensarea facturilor la energie electrică şi gaze, era normal să fie sprijinite şi familiile care îşi încălzesc locuinţele cu lemne.

Glad Varga: „După compensarea facturilor la energie electrică şi gaze, era firesc să fie sprijinite şi familiile care îşi încălzesc locuinţele cu lemne”
Comentează 0

„Proiectul de lege vine în sprijinul persoanelor din cele mai vulnerabile comunități, care încă se mai încălzesc cu lemne.

În pragul unei ierni, care se anunță foarte grea și având în vedere că, în urmă cu o săptămână, am votat pentru compensări ale facturilor la energie electrică și gaze, era absolut firesc să sprijinim și familiile care își încălzesc locuințele cu lemne.

Dacă firmele care exploatează lemnul de calitate pentru mobilă sau în construcții beneficiază de tot felul de deduceri fiscale, consider corect ca și oamenii, care se încălzesc cu lemne de o mai proastă calitate, să plătească un preț mai mic”, susţine Glad Varga, deputat PNL de Arad.

Citiţi şi:

Parlamentarii PNL au votat pentru plafonarea și compensarea prețului curentului și gazelor

13 milioane de români vor beneficia de compensarea prețului la curent și gaz

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite