Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: Liderii PSD Arad să explice minciuna pe care și-au construit existența politică

Primarul Gheorghe Falcă, liderul județean al PNL, și-a exprimat pe Facebook indignarea cu privire la ordonanțele adoptate pe ascuns de Guvern, afirmând că PSD arată ”adevărata față a unui vehicul de apărare al mafiei din politică”.

Gheorghe Falcă: Liderii PSD Arad să explice minciuna pe care și-au construit existența politică
Comentează 2

Imediat ce arădenii au ieșit în stradă pentru a protesta, primarul Gheorghe Falcă a reacționat pe Facebook, spunând că refuză să creadă că ”suntem o societate clădită pe minciuni”.

”Refuz să cred că arădenii vor mai putea să accepte să fie tratați ca simple jucării. Aș vrea să-i văd pe marii lideri PSD Arad, Fifor și Căprar, cum le explică arădenilor minciuna pe care și-au construit întreaga lor existență politică, aș vrea să-i văd ce argumente mai au astăzi, când o întreagă Românie este revoltată, în stradă sau în fața televizorului”, a mai scris edilul.

Falcă spune că își dorește ”ca arădenii, care întotdeauna au apreciat faptele și nu vorbele, să vadă limpede că tot ce ne arată PSD în acest moment nu este decât adevarata față a unui vehicul de apărare al mafiei din politică”.

”V-au cerut, în campanie, să îndrăzniți să credeți, astăzi ne sfidează pe toți. Cum în anii '90 ne-am luptat cu Iliescu, cel care a confiscat revoluția pentru grupurile de interese, începând de astăzi trebuie să luptăm împreună, împotriva unui PSD care ne-a furat demnitatea”, a mai scris Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite