Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: “Pesta porcină face ravagii în Arad, prefectul Horgea preferă să apere vânătorii!”

Gheorghe Falcă: “Pesta porcină face ravagii în Arad, prefectul Horgea preferă să apere vânătorii!”
Comentează 0

Prefectul Aradului este complet dezinteresat de pericolul pestei porcine africane care afectează județul nostru. Doamna Horgea este mult mai preocupată să apere interesele vânătorilor decât să ia măsuri concrete pentru a apăra arădenii și sănătatea lor.

Este evident faptul că cei care nu trăiesc din munca pământului, din creșterea animalelor nu au cum să înțelegă, din fotolliie comode de pe care conduc drama și suferința fermierilor arădeni în situația cu care se confruntă, aceștia fiind nevoiți să-și vadă munca de aproape un an cum se pierde din simpla nepăsare a prefectului Florentina Horgea.

 Fiind îngrijorat de modul alarmant în care pesta face ravagii în comunitățiile arădene am luat legătura cu primarii din zonele afectate, cu crescătorii de animale și am decis că nu putem aștepta ca Prefectura să decidă luarea măsurilor necesare.

 Prefectul a convocat degeaba Centrul Local de Combatere a Bolilor, fiindcă nu s-au luat măsuri efeciente și rapide de stopare a răspândirii virusului.

 Îi solicit doamnei prefect Horgea să își amintească faptul că datoria sa este față de arădeni și să folosească toate pârghiile pe care le deține pentru a soluționa această problemă presantă a județului nostru.

 Doar cei care respectă proprietatea individuală, munca cinstită și efortul depus zi de zi înțeleg că acum este nevoie de implicarea masivă a tuturor forurilor decidente pentru a stopa răspândirea acestui virus care tinde să se extindă în tot județul dacă nu se vor lua măsuri urgente” susține Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite