Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă, la Liceul German: „Prin votul arădenilor și prin votul național, pot spune că astăzi aleg o altă direcție”

Primarul Gheorghe Falcă a votat, la orele amiezii, la secția găzduită de Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” de pe strada Posada. Acesta a venit însoțit de soție și fiică. 

Gheorghe Falcă, la Liceul German: „Prin votul arădenilor și prin votul național, pot spune că astăzi aleg o altă direcție”
Comentează 0

„Trebuie să ne aducem aminte de ianuarie 2017, trebuie să ne amintim de ultimii doi ani, când foarte mulţi oameni au fost în stradă şi ar fi vrut să aibă posibilitatea să voteze în ziua respectivă. Azi, puterea este în mâna cetăţenilor, de aceea avem dreptul să-i chemăm la vot. Un vot responsabil, pentru o Românie responsabilă, într-o Uniune Europeană responsabiă. Sunt un om activ şi de aceea îmi permit să le spun oamenilor că prin votul de azi, putem da o altă dimenisiune atât oraşului, cât şi ţării noastre. Să ne vedem cu un rezultat pozitiv”, a declarat primarul la ieșirea din secția de votare.

În continuare, Falcă a vorbit despre plecare sa de la conducerea Primăriei. „Astăzi este pentru prima dată când, în funcție de ceea ce se întâmplă la vot, votez împotriva mea în calitate de primar. Dacă de atâtea ori, cei care au fost împotriva mea nu au putut să mă schimbe din funcție, prin votul arădenilor și prin votul național, făcând un alt pas, pot să spun că astăzi aleg o altă direcție, mulțumindu-le oamenilor pentru ceea ce au făcut pntru mine. Împreună putem face lucruri mult mai mari, atât pentru orașul nostru, cât și pentru țară”, a mai spus primarul Gheorghe Falcă.

Foto: Vasile de Zărand

Galerie foto (60)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite