Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

George Simion s-ar fi întâlnit la Cernăuţi cu rezidentul FSB

Anaol Şalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova în 2015-2016, a vorbit într-un interviu acordat publicaţiei În linie dreaptă despre o întâlnire pe care George Simion ar fi avut-o la Cernăuți, în urmă cu 12 ani, cu rezidentul FSB, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, scrie inliniedreapta.net.

George Simion s-ar fi întâlnit la Cernăuţi cu rezidentul FSB
Comentează 0

După expulzarea lui Simion din R. Moldova în 2015, Șalaru, atunci deputat la Chișinău, l-a contactat pe șeful SIS (Serviciul de Informații și Securitate al RM) ca să îi ceară explicații. Șeful SIS a declarat că a primit această informație de la serviciile ucrainene, care îl monitorizează de mulți ani, și că la Chișinău, „Simion se întâlnește des cu Mark Tkaciuk, om al serviciilor rusești” și ideolog al Partidului Comuniștilor din R. Moldova.

„George Simion este monitorizat de mulți ani de serviciile din Moldova, de serviciile din Ucraina, care au fixat și au trimis datele și în Republica Moldova și probabil și în România, că în 2011, nu mai știu luna, George Simion, la Cernăuți, s-a întâlnit cu rezidentul FSB-ului. Și acțiunile lui George Simion nu sunt ceea ce credem noi că sunt. Asta mi-a spus director SIS. Mi-a mai spus că chiar la noi în Moldova, George Simion se întâlnește des cu Mark Tkaciuk, care era omul serviciilor rusești”, a declarat Anatol Șalaru.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: ziaristii.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite