Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

George Michael a murit. Vedetele din showbiz vorbesc despre "un blestem al anului 2016" şi deplâng dispariţia

George Michael a murit, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC. Numeroase vedete de prim rang din showbiz, precum Elton John, Ellen DeGeneres, Bryan Adams, Duran Duran, Ricky Gervais, George Takei, Meat Loaf şi Gloria Gaynor, vorbesc despre ”un blestem al anului 2016” şi au deplâns, pe internet, moartea cântăreţului britanic George Michael.

George Michael a murit. Vedetele din showbiz vorbesc despre
Comentează 0

Cântăreţul George Michael a murit, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC. Cântăreţul britanic, care s-a lansat cântând în grupul pop Wham! din anii 1980 şi şi-a construit apoi o carieră de succes în calitate de artist solo, "a murit împăcat în reşedinţa lui", potrivit agentului de presă al starului britanic. Poliţia spune că nu există circumstanţe care să indice o infracţiune.

După ce vestea despre decesul cântăreţului George Michael s-a răspândit în presa internaţională, un număr impresionant de fani ai artistului, dar şi numeroase vedete de prim rang din industria de divertisment au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a publica mesaje în care şi-au exprimat regretul faţă de decesul celebrului cântăreţ.

Elton John, prieten apropiat a lui George Michael, i-a adus un ultim omagiu pe Instagram. Elton John a publicat o fotografie care îi prezenta pe amândoi la o gală muzicală. "Sunt complet şocat. Am pierdut un prieten mult iubit - cel mai blând, cel mai generos suflet din lume şi un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui şi de toţi fanii lui", a scris Elton John în mesajul care însoţeşte acea fotografie.

Actorul de comedie Ricky Gervais a publicat un mesaj pe Twitter: "De necrezut! Odihneşte-te în pace, George Michael".

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a scris la rândul ei un text emoţionant pe Twitter: "Tocmai am auzit despre moartea bunului meu prieten George Michael. Era un talent strălucit. Sunt foarte tristă".

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite