Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gândurile unora din eroii Galei Sportului Arădean 2016. O concluzie generală: "Un an excelent"

Gândurile unora din eroii Galei Sportului Arădean 2016. O concluzie generală:
Comentează 0

Cum la Gala Sportului Arădean din acest an nu au fost prezenţi decât 2 din cei 10 laureaţi principali, atenţia s-a îndreptat spre antrenori, oficiali, şi oameni ce se află în spatele performanţelor. Iat câteva gânduri ale unora dintre eroii serii la final de an. 

Cristian Dodean, antrenor tenis de masă CSM Arad
“Din punct de vedere al Danei Dodean (locul 2 la gală în 2016) a fost un an foarte bun cu participarea la Jocurile Olimpice, titlul la Europene la dublu mixt, încă o medalie la dublu fete şi medalii de aur la naţionale. Plus rezultate foarte bune şi la echipa de club. Cu echipa noastră de Superligă suntem în grupa valorică 1-4, iar cu echipa de Diviza A încercăm promovarea la anul. Cei mici îşi fac şi ei treaba. Încercăm să ţinem ritmul cât mai ridicat”.

Ionel Oprea, antrenor atletism CSM Arad (antrenorul arădean al anului)
“Un an extraordinar pentru Andrei Gag (atletul român al anului 2016, plus sportivul numărul 1 al Aradului), un record naţional de 21,06 si anul care vine sper să-l îmbunătăţească. Cu siguranta este posibil acest lucru. Mai este timp până la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, sperăm sănătatea să-l ajute pentru a cuceri o medalie.”

Alin Câmpeanu, preşedinte Şah Club Vados (reprezentantul c,ubului, Bogdan David primind un premiu special)
“Am avut rezultate atât la nivelul copiilor cât şi al juniorilor, medalii la campionatele naţionale, la europene şi mondialele de sah scolar, prin Bogdan David, premiat astăzi. Şi cu echipa de seniori la debutul nostru în Superligă, am obţinut, cred eu, un fantastic loc 5, mult mai bine decât ne aşteptam”

Ovidiu Şerban, director CSUAV Arad (managerul anului)
“Un an excelent, am obţinut 40 de medalii, 32 naţionale şi 8 internaţionale. Un an foarte bun, un fond de premiere foarte bun, am reuşit să termin complet sala de gimnastică, am reuşit să fac nişte achiziţii deosebite, targetul a fost secţia de atletism, am reusit la ora actuală să am 5 sportivi, toţi cu rezultate, inclusiv 2 arădeni care au văzut ca e bine la clubul Universitatea. Noul target este secţia de judo, dupa care urmează canotajul”.

Gheorghe Vaczi, preşedinte Old Boys UTA (despre echipa anului, UTA U19)
“Avem viitorul în faţă, aceasta este o generaţie formidabilă care a dovedit şi prin rezultate. Sperăm ca în viitorul apropiat să ajungem în Liga 1 tot cu băieţii aceştia şi să facem faţă la un nivel înalt”

Magdalena Leszai, fostă antrenoare de tenis de masă (premiu special)
“Încă mai perseverez. Vrem să aducem rezultate Aradului cu noi copii, noi selectionaţi. Omul nu are voie să fie mulţumit pe deplin niciodată”

Aurelia Gabor, antrenor gimnastică de întreţinere (premiu special) 
“Din totalul de 36 de ani de gimnastică de întreţinere, 25 i-am petrecut în cadrul CSM. Sunt convinsă că am foarte multe de spus în acest domeniu datorită experienţei. Ma pregătesc permanent pentru a veni în folosul celor care vin la sala de gimnastică. Lucrăm cu oameni normali, oameni obişnuiţi, nu sportivi de performanţă, pentru care exista un cod care trebuie respectat, acela al sănătăţii semenilor noştri”

Lucia Mihalache, preşedinte CSM Arad (managerul anului)
“În 1985, după o competiţie de juniori, antrenorii mi-au propus să particip direct la senioare, unde din primul an, am câştigat. La fel ca şi atunci, şi acum din primul an de director CSM, am câştigat. Să dea Dumnezeu să îmbătrânesc alături de CSM Arad”
 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite