Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gândire useristă: un lider al Uniunii Salvați România Botoșani vrea să scoată romii din Centrul Vechi cu orice preț

„Avem o soluție de a scoate romii din Centrul Vechi, reamenajăm totul. Oricât ne-ar costa, merită scoși romii din Centrul Vechi. Avem soluții. Prima dată trebuie curățenie și abia apoi poți face ceva acolo”, susține Adrian Hobjilă, vicepreședinte al USR Botoșani, scrie flux 24.ro.

Gândire useristă: un lider al Uniunii Salvați România Botoșani vrea să scoată romii din Centrul Vechi cu orice preț
Comentează 1

Conform sursei citate, afirmația lui Hobjilă a stârnit un val de critici, în special pe rețelele de socializare, mai ales că,  după cum admite chiar el, mulți dintre cei ce locuiesc în Centrul Vechi sunt proprietari sau au forme legale.

Întrebat la RFI despre intențiile sale, Adrian Hobjilă susține că nu a vrut să dea o conotație negativă. La Botoșanii, romii din Centrul Vechi sunt ca steliștii din Ghencea sau ca dinamoviștii din Ștefan cel Mare.

„A fost o prezentare a unor proiecte pentru Botoșani la USR. Printre altele, a fost și refacerea centrului vechi, a centrului istoric al Botoșaniului. Ce cartiere, ce clădiri frumoase! Ceva gen Brașov, Sibiu, cam așa ar arăta centrul la noi. În cadrul acestui proiect am scăpat o expresie total nefericită și total nepotrivită, că înainte de a reface și a reamenaja centrul vechi, ar trebui să scoatem romi de acolo. Îmi cer și pe această cale scuze față de comunitatea romă”, a încercat să dreagă busuiocul useristul.

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://flux24.ro/halucinantul-lider-usr-din-botosani-romii-din-centrul-vechi-sunt-ca-stelistii-din-ghencea-sau-ca-dinamovistii-din-stefan-cel-mare/

Foto: stiri.botosani.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite