Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

GALA U.V.V.G. 2022

GALA U.V.V.G. 2022
Comentează 0

          În prezența a peste 300 de invitați, în selecta locație „Vechiul Cazinou” din Arad, a avut loc Gala U.V.V.G. Arad, unde s-au întâlnit, într-un cadru festiv, cadre ale facultăților, atât din Arad cât și de la filiale, colaboratori, parteneri, oficialități locale, reprezentanți ai Universității „Aurel Vlaicu”, Spitalului Clinic de Urgență Arad și reprezentanți ai presei arădene.

          În cadrul evenimentului au fost premiați cei mai reprezentativi membri ai comunității academice U.V.V.G., pentru activitatea din anul 2022, una dintre cele mai aplaudate distincții, „angajatul anului”, fiind atribuită doamnei prof. univ. dr. Simona Dumitra.

          Evenimentul a debutat cu un film despre viața și cariera Rectorului fondator, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, plecat dintre noi acum 4 ani, al cărui vis este dus mai departe de doamna Rector, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci : „Gala Premiilor Academice reprezintă un eveniment de tradiție al Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad, și a început cu un cuvânt de binecuvântare din partea ÎPS  Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, un prieten apropiat al tatălui meu, care, dacă ar fi fost aici, nu ar fi procedat altfel.

Și în acest an, prin această manifestare ne-am dorit să evidențiem activitatea fiecărui cadru didactic, dar și a personalului non-didactic și auxiliar din universitatea noastră, iar premiile sunt relevante pentru activitatea de cercetare, didactică, implicare în activitățile extra curriculare, cele de voluntariat și proiectele antreprenoriale care s-au născut atât de frumos în colectivul universității noastre și cresc zi de zi, precum și evidențierea unei personalități pe care comitetul de selecție a considerat-o implicată din toate punctele de vedere în anul care se încheie.

          Aș dori să mulțumesc întregii echipe a universității, și pe această cale, pentru că niciun proiect nu ar fi posibil dacă nu am fi implicați cu toții. În egală măsură, seara Galei a fost dedicată tuturor celor prezenți, iar noi am avut bucuria de a ne petrece câteva clipe frumoase împreună, să ne bucurăm de această sărbătoare, să lăsăm puțin deoparte tumultul vieții cotidiene, grijile curente și să găsim un moment de comuniune, de liniște, zâmbete, aducere aminte, trăire și bucurie, alături de marea familie a universității noastre.

          În numele echipei pe care o conduc, vă doresc să aveți parte de multă sănătate, clipe frumoase, liniște și iubire, să fiți voi înșivă și să fiți binecuvântați de sărbători.

          SĂRBĂTORI FERICITE!”

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=uvvgarad&set=a.530284019140035

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite