Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gala Sportului Arădean a strâns zeci de sportivi, iar Daniela Dodean Monteiro devine cetăţean de onoare

Gala Sportului Arădean a strâns zeci de sportivi, iar Daniela Dodean Monteiro devine cetăţean de onoare
Comentează 0

Sala Ferdinand a fost astăzi locul unde marii sportivi ai Aradului şi cei care i-au pregătit s-au adunat pentru a-şi culege laurii binemeritaţi. A fost Gala Sportului Arădean, un eveniment organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad. Evenimentul a fost găzduit de primarul Aradului, Călin Bibarţ, viceprimarul Aradului, Ionel Bulbuc şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sergiu Bîlcea. Tot în cadrul acestui eveniment, sportiva Daniela Dodean Monteiro a primit titlul de Cetăţean de Onoare al  Municipiului Aradului pentru rezulatele deosebite pe care le-a obţinut în marile competiţii de tenis de masă şi pentru că a reprezentat mereu cu mândrie oraşul nostru.

Daniela Dodean Monteiro practică tenisul de masă de la vârsta de cinci ani şi e legitimată la CSM Arad din 1995. Sportiva are un palmares impresionant, cu nu mai puţin de cinci titluri europene, două cu echipa, două la dublu feminin şi unul la dublu mixt – în 2016, alături de soţul său, Joao Monteiro, fiind primul cuplu de căsătoriţi care şi-a adjudecat titlul continental.

„Este un sentiment de nedescris, se simte răsplata muncii, a nenumăratelor competiţii şi rezultate. Este ceva ce va ramâne în inima mea, aşa cum şi eu am încercat să ofer oraşului, simt că şi oraşul îmi dă mie. Voi continua la fel, încă 4, 5, 6 ani, cât mă mai ţin genunchii în mod special. Voi încerca să îmi menţin rezultatele ca şi până în prezent. Îi îndemn pe cei micuţi să înceapă sportul pentru că e foarte sănătos şi tuturor tinerilor să practice sportul deoarece le face bine”, a declarat Daniela Dodean Monteiro.

Marea sportivă a mai spus că va rămâne cu siguranţă la Arad şi va contribui la dezvoltarea sportului, dar că aceasta nu o va face din postura de viitor antrenor. De asemenea, Daniela Dodean este încrezătoare că va reuşi să obţină o medalie olimpică la Olimpiada de la Tokyo din 2020. Pe final, aceasta a spus că  îi mulţumeşte domnului Eugen Roman care nu mai este printre noi.

Daniela, îţi mulţumim şi noi ţie, cât şi sportivilor care fac cinste Aradului oriunde în lumea asta! Jos pălăria!

Galerie foto (88)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite