Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

GALA PREMIILOR ACADEMICE U.V.V.G. 2023

GALA PREMIILOR ACADEMICE U.V.V.G. 2023
Comentează 0

         Vechiul Cazinou din Arad, una din cele mai elegante locații din Arad (și nu numai), a găzduit evenimentului de final de an al universității noastre: Gala Premiilor Academice U.V.V.G. 2023.

         Evenimentul a fost prezentat de îndrăgitul moderator Krisztian Varjasi, și a fost deschis de acordurile grupului coral Armonia.

         Doamna Rector, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci, a adresat câteva cuvinte de bun venit, și a prezentat evenimentele universității, din acest an.

         Au luat cuvântul și au transmis mesaje către U.V.V.G., Dl europarlamentar Gheorghe Falcă, președintele Consiliului Județean Arad - dl. Iustin Cionca, primarul municipiului Arad - dl. Călin Bibarț, președintele senatului Universității „Aurel Vlaicu” Arad - dl. Prof. univ. dr. Ioan Radu, inspectorul școlar general - dl. Marius Gondor, și doamna Florina Ionescu, managerul Spitalului Județean Arad.

         În cadrul evenimentului, au fost conferite premii pentru realizări la 8 secțiuni: Granturi şi proiecte câştigate prin competiţie locală, naţională şi internaţională, Articole publicate în reviste indexate ISI Web of Science Clarivate Analytics sau BDI din străinătate, Cărți/capitole/studii publicate în edituri de prestigiu din țară și străinătate, Activitatea studențească și de voluntariat, Contribuția la creșterea vizibilității universității pe plan național și internațional,  Implicare în activitatea administrative - Parteneriat antreprenorial de succes și Angajatul anului.

(recipienții premiilor https://www.uvvg.ro/docs/gala_premiilor_2024.pdf)

         Evenimentul a fost presărat cu momente artistice oferite de grupul coral Armonia și Raul Nica, iar atmosfera din sala plină de invitați, din U.V.V.G. și din viața culturală, antreprenorială, politică, precum și mass-media arădeană, a fost una jovială și prietenoasă.

         Pe această cale, mulțumim tuturor invitaților care ne-au onorat cu prezența, partenerilor antreprenoriali pentru colaborarea din acest an, și nu în ultimul rând, întregii echipe U.V.V.G. Arad, pentru încă un an în care am muncit împreună. Sărbători minunate tuturor!

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite