Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O frumoasă Gala de Box la Vinga - ediția I (FOTO şi VIDEO)

Vinga a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, o Gală Internațională de Box la care au participat atât sportivi români, cât și sportivi spanioli. Evenimentul s-a desfășurat la Căminul Cultural Vinga, unde a fost instalat ringul.

Vorbim despre o gală organizată în premieră în comuna Vinga, datorită implicării Boxing Club Ruben Stoia, în colaborare cu Primăria.

 O frumoasă Gala de Box la Vinga - ediția I (FOTO şi VIDEO)
Comentează 0

Evenimentul s-a bucurat de un real succes, sala căminului fiind plină de spectatori, ceea ce arată că tinerii vingani sunt interesați de acest sport. Primarul Sorin Negrei și promotorul Ruben Stoia au reușit să organizeze acest eveniment nu numai într-un timp foarte scurt, dar au reușit să atragă foarte mulți sponsori (vezi galeria foto). De asemenea, prezenţi la eveniment în calitate de invitați speciali au fost deputatul Sergiu Bîlcea și primarul orașului Curtici, unde urmează să se desfășoare urmatoarea gală de box.

De asemenea, dorim să amintim prezența în sală a campionului la categoriile WBC Latino și IBA Intercontinental, Flavius Biea, căruia îi urăm mult succes în gala pentru titlul mondial de anul acesta de la Mioveni.

A treia gală din judeţ

Gala organizată de promotorul Ruben Stoia, a fost organizată pentru a treia oară în județul Arad, după Frumușeni și Chișineu-Criș, exceptând Gala de la Arad. Evenimentul de la Vinga s-a desfășurat pe parcursul a patru ore, timp în care au avut loc mai multe meciuri de box România vs România la categoriile seniori și tineret, între câteva cluburi sportive din țară, respectiv din Timișoara, Zalău, Oradea, Aleșd, Turnu Severin și Dinamo București, iar în partea a II-a a programului meciurile de box s-au desfășurat între sportivii români și cei spanioli, după cum urmeaz: Angelo Covaci (Ro) – Kevin Pardo (Spania), Gabriela Tucea– Sandra Rico (Sp), Ionuț Chiriac - Leonardo Bompadre (Sp), Marian Radu – Elias Azaouaghe (Sp), Mădălina Ciuma – Laura Jiminez (Sp), David Chiș, - Sebastian Vargas (Sp), George  Schuller – Ethan Jiminez (Sp), George Boruga – Miguel Sancho (Sp), iar rezultatul final a fost 4-4 egalitate între România și Spania.

Printre sponsori amintim As. Agricolă Mănăștureana, Dan Eurotrans , Helvetica, Bravia, Adora Parc, Maxximus, Ibys Stiles – Arad, Hotel Gio, Grand Hotel, Ruby Events, Crenguța Market, Pizza 5 Colțuri, Pollach logistics & transport, TP Reale Estate, Chic Calypso, Școala Rostema, Cristea SRL, Eria Salon și alții (vezi galleria foto).

Ce au declarat primarul Sorin Negrei şi promotorul Ruben Stoia

Primarul comunei Vinga, Sorin Negrei, mulțumește tuturor celor implicați în reușita acestui eveniment, celor care au răspuns invitației de a participa la eveniment și cetățenilor comunei care au luat parte la această gală. „Doresc să mulțumesc domnului deputat Sergiu Bîlcea, colegului meu Bogdan Ban, primarul orașului Curtici, care au răspuns invitației de a fi alături de noi. De asemenea, doresc să mulțumesc cluburilor sportive participante, atât din țară cât și celui spaniol, dar nu în utimul rând domnului Ruben Stoia pentru frumoasa colaborare și reușita acestui eveniment sportiv. Mulțumesc tuturor sponsorilor care au fost alături de noi sprijinind această Gală de Box pentru că datorită dânșilor am putut realiza acest eveniment frumos acasă la noi la Vinga”, a declarat primarul. La rândul său, Ruben Stoia, organizatorul acestui eveniment, ne-a spus: „A fost o gală foarte frumoasă, am avut sportivi de la diferite cluburi de box din țară, iar de la Clubul nostru «Boxing Club Ruben Stoia» am avut patru sportivi care au jucat în primele patru meciuri. De asemenea vreau să amintesc faptul că am avut sportivi chiar din Vinga, respectiv pe Claudiu Giorgief, care a câștigat cu un sportiv de la Zalău, David Morar, care de asemenea a câștigat tot cu un sportiv de la un club din Zalău, David Mocuța și Pavel Dragman care și-a sărbătorit și ziua de naștere câștigând tot cu un sportiv de la Zalău. Pe această cale vreau să multumesc domnului primar Sorin Negrei și primăriei Vinga pentru colaborare, sponsorilor și tuturor participanților la eveniment.”

Galerie foto (548)

Articole asemanatoare