Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gala Animed 2018 - eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru protecția animalelor în Arad

Va invitam la Gala Animed 2018, pe 1 aprilie, la Restaurantul Laser, intre orele 16:00-22:00. Stim ca sunt Floriile si Pastele Catolic. Cu atat mai mult va oferim o zi de neuitat. Anul acesta nu va trebui sa luati bilet. Veniti la Gala si donati cat doriti in cutia de donatii. Vom avea obiecte pentru licitat, la fel ca datile trecute. Vom avea meniu vegetarian (fara carne, oua si produse lactate).

Gala Animed 2018 - eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru protecția animalelor în Arad
Comentează 0

Obiectivele galei:

  • Sarbatorirea a 17 ani de munca a asociatiei caritabile autorizate Animed Arad in domeniul protectiei animalelor.
  • Colaborarea cu mass-media si diversi sponsori carora sa le atragem si sa le mentinem sprijinul.
  • Rasfatarea iubitorilor de animale, a membrilor, voluntarilor si sponsorilor asociatiei in semn de apreciere si multumire pentru eforturile lor in domeniu. Meritam cu totii sa ne uitam in urma si sa ne aducem aminte pentru cateva ore de toate reusitele, de toate animalele salvate, vindecate, adoptate, in ciuda dificultatilor de resurse umane si financiare. Salvarea animalelor parasite si maltratate sau accidentate este o munca anevoioasa, laborioasa, interdisciplinara. Cere mult efort, mult timp, multi bani si mult suflet. De multe ori eforturile depuse nu se soldeaza cu finaluri fericite. DAR trebuie si meritam sa ne amintim si sa ne bucuram pentru cazurile fericite in care operatiunile de salvare au fost incununate de succes si nou nascutii candva gasiti in tomberon se bucura de o viata linistita, sanatoasa si in siguranta alaturi de o familie adoptiva din tara sau din strainatate.
  • Socializarea si formarea de noi prietenii intre iubitorii de animale. La Gala Animed activisti in protectia animalelor, care au comunicat doar pe grupuri de socializare sau care nu s-au cunoscut deloc, au ocazia sa se intalneasca si sa lege noi colaborari si poate chiar si prietenii.
  • Strangerea de fonduri pentru programele asociatiei Animed.
  • Informarea participantilor cu privire la activitatea asociatiei Animed.

Dupa cum vedeti Gala Animed este un eveniment caritabil de informare si de strangere de fonduri dar este mai mult decat atat.

Acest an, in loc de prezentare PowerPoint, va oferim numarul 1 al revistei Animag. Revista noastra este foarte posibil sa fie o premiera nationala. Stiti deja ca ne place sa facem lucruri in premiera. Pionieratul in domeniu ne motiveaza zi de zi. Din cate stim noi nu exista o alta revista publicata de catre o asociatie locala de protectie a animalelor. Animed face constant eforturi de a implementa in Romania practici si standarde din SUA, UK si Germania. Asadar, fiecare participant la Gala Animed 2018 va primi cate o revista care va spune tot ce e de spus despre munca noastra, in 28 de pagini structurate pe diverse sectiuni: sterilizari, owners program, asistenta medicala, adoptii, educatie, legislatie, evenimente, membrii si voluntari, donatii si sponsorizari.

Haideti sa sarbatorim impreuna si sa adunam fonduri cu care sa putem salva si mai multe animale abandonate, sa putem steriliza si mai multe catele si pisici, de pe langa blocuri, supermarketuri, din zone industriale, din paduri si alte locatii din oras si imprejurimi.

Va rugam ca pana pe 25 martie 2018 sa ne comunicati la aradanimals@yahoo.com, www.animed.ro sau 0766581545 participarea dumneavoastra, pentru a stii cate mese, scaune si meniuri sa avem pregatite. Va multumim.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite