Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gabriel Oprea: Eu nu am ştiut că a fost un accident. Am aflat după

Gabriel Oprea: Eu nu am ştiut că a fost un accident. Am aflat după
Comentează 0

Gabriel Oprea a făcut prima declaraţie după accidentul în care a murit un poliţist din coloana oficială. Acesta a precizat că nu a ştiut că s-a petrecut un accident, întrucât în seara tragediei, la momentul impactului, unul dintre poliţiştii din coloana oficială i-a făcut semn să îşi continuie deplasarea, Oprea aflând abia după ce a părăsit locul tragediei de accidentul în care Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa.

Iată cele mai importante declaraţii ale vicepremierului:

"Buna ziua, ca urmare a solicitării presedintelui as vrea s fac o scurta declaratie care sa raspunda unor intreabri adreesate in spatiul public si care nu se refera la aspectele anchetei penale.

In seara zilei, de 20 octombrie  s-a petrecut o tragedie si nimic din ce spune  sau facem nu poate alina tragedia. Ca tata stiu ca nu existra cuvinte ca sa poata alina durerea unui părinte care şi-a pierdut copilul. Din respect pentru familie am  ales sa nu fac declaratii imediat după tragedie. Politia a  oferit informatii depsre circumstantele in care  s-a petrecut accidentul. In ceea ce ma priveste am ales sa prezint condolantele mele publice. Si vreau sa credem. Am ales sa acordam prioriotate ca MAI sa acorde toate datele pentru ancheta. Detaliile referitoare la aceasta depalasare au fost facute publice. Eu nu am stiut ca a fost un accident. Am aflat după. Unul dintre ei mi-a facut semn sa continua deplasarea. Abia dupa ce am parasit locul accidentului am aflat de accident.  Echipajul SMURD a ajuns in 3 minute. MAI va pune la dispoziţia anchetei".

Parchetul a anunţat, duminică, că a început urmărirea penală pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului Bogdan Gigină, mort într-un accident rutier în timp ce conducea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite