Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gabi Oprea vrea din nou la PSD; partidul său are ca zestre un sediu și... un manechin

După ce s-a retras din prim-planul vieții politice, fostul vicepremier Gabriel Oprea își petrece timpul la sediul UNPR, pe care l-a reamenajat după propriul gust. Gabriel Oprea a declarat pentru Digi24.ro că își dorește o colaborare cu PSD pentru „a uni forțele de stânga” și că se află în negocieri pentru o alianță sau pentru o fuziune, scrie digi24.ro.

Gabi Oprea vrea din nou la PSD; partidul său are ca zestre un sediu și... un manechin
Comentează 0

Potrivit sursei citate, fostul vicepremier este prezent aproape zilnic la sediul UNPR, pe care l-a cumpărat în 2011 cu 110.000 de euro. Sediul, evaluat pe piața imobiliară la peste 500.000 de euro, a fost reamenajat, curtea exterioară fiind desființată, iar în locul ei a apărut o terasă acoperită. Acolo își petrece timpul Gabriel Oprea, împreună cu câțiva colaboratori apropiați.

La intarea în sediu, fostul vicepremier pentru siguranță națională este întâmpinat de un manechin din plastic, îmbrăcat în uniformă. Lângă străjer stă de veghe și un vultur din lemn, simbolul partidului aflat cândva la guvernare. 

Intrați aici pentru detalii: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/gabriel-oprea-incearca-sa-sara-din-nou-gardul-in-curtea-psd-nu-vine-cu-mana-goala-are-un-sediu-si-un-manechin-1321597?fbclid=IwAR3LQEMqkFE7ciFjP9l4XrQAYKFD3UR3sIg1tVM2JcQBY0oH-JjmgZyp6qM

Foro: digi24.ro


Scrie un comentariu

trimite