Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Franța, prima țară europeană care depășește 2 milioane de cazuri Covid-19

Bilanțul epidemiei de coronavirus din Franța a depășit două milioane de infectări, devenind prima țară europeană care trece de acest prag. Până pe 1 decembrie, în Franța a fost reimpusă carantina.

Franța, prima țară europeană care depășește 2 milioane de cazuri Covid-19
Comentează 0

Franța este a patra cea mai afectată țară din lume, cu 2.036.755 contaminări, după Statele Unite, India şi Brazilia. În privința deceselor, ocupă locul al șaptelea la nivel mondial și al treilea în Europa, după Marea Britanie și Italia , cu 46.273 de cazuri.  

Până pe 1 decembrie, Franța este în carantină. Ministrul Sănătăţii, Olivier Veran, a transmis că ţara redobândeşte controlul asupra coronavirusului, dar că încă nu este pregătită să relaxeze măsurile stricte impuse la nivel national.

Deși numărul noilor infectări a mai scăzut, cel al persoanelor internate a atins un nivel record. Din totalul pacienților, 4.854 se află la Terapie Intensivă.

Până în prezent, Europa a raportat aproape 14,5 milioane de cazuri de Covid-19, fiind cea mai afectată regiune din lume și reprezentând peste 26% din totalul infecțiilor, informează realitateadindiaspora.net.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite