Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fotograful i-a pus mirelui o întrebare, acesta s-a întors către mireasă și i-a răspuns la ureche ceva care a făcut-o să plângă în hohote

Fiecare mireasă speră ca fotograful ei de nuntă să surprindă cele mai incredibile momente ale celei mai importante zile din viețile lor, dar foarte puțini reușesc că captureze emoția atât de bine. Un fotograf din Australia a făcut o fotografie de milioane cu o poveste extraordinară.

Fotograful i-a pus mirelui o întrebare, acesta s-a întors către mireasă și i-a răspuns la ureche ceva care a făcut-o să plângă în hohote
Comentează 0

Când fotograful James Day a făcut o ședință foto cu Adrian și Roslyn pe data de 30 aprilie, el știa că cei doi își doreau fotografii tradinționale, dar ceva l-a inspirat să facă ceva unic.

James Day a postat imaginea miraculoasă care surprinde cu adevărat esența dragostei, alături de următorul text în care explică cum s-a întâmplat totul:

„În noaptea asta îi fotografiam pe Adrian și pe Roslyn la apus. Pregăteam totul pentru una din acele scene grandioase… Știți care… Oamenii sunt mici și totul în jurul lor e luminos și măreț… Eu iubesc acele imagini…. Dar în seara asta părea că nu va fi suficient.

În vreme ce lumina devenea uimitoare, am trecut peste tot ce știam despre fotografie, am mers la ei și le-am spus, ,,nu mai pozați. Bucurați-vă de primul vostru apus împreună ca soț și soție”.

Au început să se țină în brațe în cel mai frumos mod… Era mult mai frumos decât i-aș fi putut eu aranja vreodată.

Apoi i-am spus lui Adrian, ,,Am o întrebare pentru tine, dar vreau să îi spui răspunsul lui Roslyn, nu mie”. Am continuat, ,,Din bilioanele de oameni de pe această planetă, tu ai ales să îți petreci viața cu Roslyn. Ai putea să îi spui de ce?”

În doar câteva minute am văzut că ochii lui Roslyn au început să strălucească, apoi cele mai frumoase lacrimi au început să-i curgă pe față.

Apoi mi-am dat seama că am început și eu să plâng.

Oh, dragoste, ești atât de prețioasă.”

Sursa


Scrie un comentariu

trimite