Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Incident TRAUMATIZANT trăit de o tânără din Arad. Uite cum a ieșit dintr-un salon de înfrumusețare!

O experiență teribilă a trăit o studentă la Medicină din Arad, care a ajuns direct pe patul de spital după o vizită la un salon de înfrumusețare.

FOTO | Incident TRAUMATIZANT trăit de o tânără din Arad. Uite cum a ieșit dintr-un salon de înfrumusețare!
Comentează 15

Andrea Gulyas a povestit pentru ARQ că o angajată nouă a unui salon pe care-l frecventează de trei ani a opărit-o pe picioare, în zona coapselor, în timpul unui tratament facial.

Angajata, care lucra doar de o lună la salonul respectiv, i-a recomandat un tratament cu un dispozitiv de vaporizare.

”Încă de la începutul operațiunii i-am atras atenția că din recipient curge apă fierbinte și m-a stropit. A recunoscut că nu a strâns suficient capacul, dar spre finalul tratamentului, recipientul a explodat, iar apa fierbinte s-a scurs pe picioarele mele”, povestește Andrea.

De față a fost prietenul studentei, care a sunat imediat la 112, iar o ambulanță a transportat-o pe rănită la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde a stat internată câteva zile la secția ATI.

Tânăra este acum sub tratament la domiciliu și mai are nevoie de îngrijiri câteva săptămâni.

”Dincolo de stresul provocat de dureri și tratamente, mai este și riscul de a rămâne cu cicatrice. Voi solicita un certificat medico-legal, pentru că intenționez să o dau în judecată pe angajată. Consider că doar aceasta este vinovată.  Reprezentanții firmei s-au comportat cu profesionalism în toți anii în care am mers la acest salon și mi-au acordat primul ajutor imediat după incident”, a declarat victima.

Angajata care ar fi vinovată de rănirea clientei nu mai lucrează la salonul respectiv, după ce și-ar fi dat demisia.

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide