Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fondatorul SMURD, Raed Arafat, în vizită la Arad

Fondatorul SMURD, Raed Arafat, în vizită la Arad
Comentează 0

Raed Arafat a vizitat astăzi împreună cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, și managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Florina Ionescu, investițiile realizate de Consiliul Județean la Unitatea de Primiri Urgențe. 

Fondatorul SMURD s-a întâlnit cu medicii specialiști, cu echipajele de pe elicopterul SMURD, a discutat strategiile de extindere în continuare a Unității de Primiri Urgențe. Președintele Iustin Cionca a prezentat aparatura cumpărată din proiecte europene. Discuțiile s-au purtat în jurul amenajărilor interioare, care să faciliteze accesul cadrelor medicale la pacienți. În cadrul vizitei de la Spital, Raed Arafat a fost impresionat și de investițiile realizate la Secția de Pediatrie de Asociația ,,Cetatea Voluntarilor”, apreciind în mod deosebit arhitectura interioară a secției Radiologie Pediatrie.

„Dl Raed Arafat este la Arad, la aniversarea de 15 ani a SMURD, pe care l-a înființat la nivel național. Am profitat de ocazie să îi prezint Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență, unde Consiliul Județean Arad a investit sume consistente în ultimii ani. În discuțiile de la spital și cele particulare, de la Consiliul Județean, dl. Arafat ne-a dat câteva sfaturi bune, de care vom ține cont pe viitor. Am discutat despre proiectele pe dezvoltarea sistemului de sănătate, în condițiile în care am câștigat aprox. 220 de milioane de euro pentru spitale noi și aparatură și gestionăm acum cel mai mare proiect din sănătatea publică arădeană, Complexul Matern-Pediatrie, în valoare de 115 milioane de euro!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide