Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Focuri de armă în trafic pentru prinderea unui adolescent care conducea o maşină fără a avea permis auto

Poliţiştii vâlceni au fost nevoiţi să facă uz de armă în cazul unui adolescent, care s-a urcat la volan deşi nu deţinea permis de conducere şi care a fugit de oamenii legii. S-a întâmplat zilele trecute pe DN 7, urmărirea pornind din municipiul Râmnicu Vâlcea şi finalizându-se în comuna Bujoreni, potrivit gazetavalceana.ro. Băiatul s-a ales cu un dosar penal.

 

Focuri de armă în trafic pentru prinderea unui adolescent care conducea o maşină fără a avea permis auto
Comentează 0

"Polițiștii Serviciului Rutier, aflându-se în municipiul Râmnicu Vâlcea, au efectuat semnalul de oprire unei autoutilitare, aceasta continuându-și însă deplasarea, către Călimănești. Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii, soferul refuzând în continuare să oprească, intrând în comuna Bujoreni.

Autovehiculul urmarit si-a mărit viteza de deplasare, circuland mai mult pe sensul opus și existand pericol de producere a unor evenimente rutiere, motiv pentru care, polițiștii au executat mai multe focuri de armă, mașina oprindu-se, iar pasagerii și șoferul fugind de la fața locului", , precizează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.

Polițiștii au reușit depistarea a doi dintre ocupanții mașinii, iar ulterior, la sediul poliției s-a prezentat și șoferul, un băiat de 16 ani, din Bujoreni, dovedindu-se că acesta nu are permis de conducere.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite