Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Florin Mariș (PNL): „Domnilor parlamentari PSD, ce vă reține să definitivați pasajele?!”

Situația pasajelor din Arad nu s-a modificat în ciuda nenumăratelor promisiuni ale parlamentarilor PSD, este de părere consilierul liberal, Florin Mariș:

Florin Mariș (PNL): „Domnilor parlamentari PSD, ce vă reține să definitivați pasajele?!”
Comentează 1

           "În decembrie 2015 senatorul PSD, Mihai Fifor ne asigura că < Lucrările la pasajele de pe centură vor fi reluate foarte curând și că unul dintre pasaje  va fi terminat peste 5-6 luni>

            Iată că ne aflăm la un an și jumătate de la promisiunea PSD-ului de finalizare a pasajului Curtici și lucrările nu sunt nici măcar începute. Am trecut de anul premergător campaniei electorale, în care promisiunile social-democraților curgeau șiroaie,  am trecut și de campania în sine, iar PSD se preface, ca de fiecare dată, că a uitat de făgăduințele făcute arădenilor.

            Din anul 2012, de când Guvernul PSD a retras finanțarea pasajelor și a blocat acest proiect important pentru fluidizarea traficului în Arad ,dar și înspre Frontiera de Vest, reprezentanții social-democrați dau din umeri și se complac în situația de a nu face nimic pentru deblocarea proiectului de finalizare a pasajelor, în condițiile în care tot guvernul lor este la putere.

            Pasajul Curtici este gata în proporție de 85%. Așadar domnilor parlamentari PSD, ce vă reține pentru a face un minim de efort în definitivarea acestui proiect?!       

          Arădenii așteaptă un răspuns clar, concis, fără echivoc...de baliverne ne-am săturat!” a declarat consilierul PNL, Florin Mariș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite