Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Florin Cîțu, declarații de ultimă oră după întâlnirea cu reprezentanții HoReCa: Pe 1 iunie avem prima relaxare și a doua în august

Premierul Florin Cîțu a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții sectorului HoReCa de la ora 9.30.

Florin Cîțu, declarații de ultimă oră după întâlnirea cu reprezentanții HoReCa: Pe 1 iunie avem prima relaxare și a doua în august
Comentează 0

Premierul Cîțu susține acum declarații de presă din fața Sediului Prefecturii Constanța, după întâlnirea cu reprezentanții sectorului HoReCa.

-După un an de zile de pandemie vreau să arăt că putem deschide sezonul estival. După discuția de azi am încredere că așa va fi. Am avut niște soluții foarte bune. Am înțeles cu toții că pentru a avea un sezon de succes pe litoral trebuie să lucrăm împreună. Vreau să-i asigur pe toți de susținerea mea. Avem mai multe propuneri ce vizează industria turismului de pe litoral. Pe unele dintre ele le știți, să putem fi pe plajă fără mască, la restaurant la capacitate maximă, în anumite condiții, la hotel la fel.

-Am primit soluții foarte bune pe care le vom rediscuta mâine. Vom avea aceste soluții aprobate la timp. Toată lumea a înțeles că nu putem deschide totul de la 1 iunie.

-Redeschidem în 2 etape: la 1 iunie prima relaxare și a doua de la 1 august.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite