Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fitbit Luxe: o brățară de fitness elegantă cu ecran color

Fitbit Luxe: o brățară de fitness elegantă cu ecran color
Comentează 0

Fitbit, acum deținut de Google, și-a construit un nume pe piață în privința trackerelor de fitness purtate la încheietura mâinii. Acum cu Fitbit Luxe compania trebuie să-și respecte blazonul. Trecerea Fitbit sub tutela Google și fabricarea unui ceas inteligent de fitness poate revitaliza platforma de ceasuri inteligente Google, odată ce companiile își unesc pe deplin resursele din acest domeniu.

Zilele trecute Fitbit a dezvăluit un nou tracker de fitness, Fitbit Luxe, cu o carcasă subțire din oțel inoxidabil, afișaj AMOLED și senzor SpO2. În ceea ce privește designul, nu este foarte diferit de Fitbit Inspire 2 lansat anul trecut, cu un afișaj îngust similar și linii netede, conform TechRadar. Spre deosebire de Inspire 2, totuși, carcasa modelului Fitbit Luxe este fabricată din oțel inoxidabil oferindu-i un aspect mai premium, iar corpul trackerului este mai subțire pentru o potrivire mai confortabilă pe mână.

Brățara de fitness Fitbit Luxe are un ecran AMOLED care ar trebui să contribuie la îmbunătățirea duratei de viață a bateriei în comparație cu afișajul PMOLED aflat pe modelul Fitbit Inspire 2. Fitbit spune că Luxe va continua să ruleze aproximativ cinci zile între încărcări. Este cam puțin! Durata de viață a bateriei trebuia să fie un aspect de care producătorul american să țină cont. Anul trecut Samsung a lansat o elegantă și excelentă brățară de fitness, Samsung Galaxy Fit 2, cu o durată de viață a bateriei fenomenală: peste 15 zile!

În ceea ce privește urmărirea fitnessului, Fitbit Luxe vă va monitoriza ritmul cardiac, ritmul de respirație și somnul - și spre deosebire de Inspire 2, acesta are un senzor SpO2 care va fi activat cu o viitoare actualizare de firmware, împreună cu monitorizarea temperaturii pielii.

Dispozitivul are peste 20 de moduri de antrenament și funcția Smart Track de la Fitbit, care începe urmărirea exercițiilor dacă ați uitat să o activați manual. Puteți primi notificări de apeluri, mesaje text și aplicații prin Luxe, dar nu există GPS la bord, ceea ce este o dezamăgire - în schimb, piggyback-urile Luxe de pe receptorul GPS al telefonului dvs. pot urmări alergările, plimbările și mersul cu bicicleta.

Noul ceas de fitness Fitbit Luxe va costa aproximativ 150 de euro, semnificativ mai mult decât modelul precedent Inspire 2 care a fost lansat la un preț de 100 de euro.


Scrie un comentariu

trimite