Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fitbit Charge 5: primele imagini ale noului tracker de fitness

Fitbit Charge 5: primele imagini ale noului tracker de fitness
Comentează 0

Cu Fitbit Charge 5, filiala Google va prezenta anul acesta următoarea generație a popularei serii de trackere de fitness. Deja primele informații și imagini cu acest dispozitiv au apărut. În special noul design și integrarea unui afișaj color sunt printre cele mai importante noutăți la Fitbit Charge 5.

În timp ce Mi Band a lui Xiaomi conduce segmentul bugetar al trackerelor de fitness din întreaga lume, Fitbit este probabil să se concentreze în continuare pe propriile sale dispozitive premium. În timp ce fabrica zvonurilor vorbește despre proiectul „Morgan” de săptămâni întregi, cunoscutul leaker Evan Blass publică primele imagini ale Fitbit Charge 5. Conform WinFuture, putem vedea un design clar, rotunjit, cu un ecran curbat, care se pare că se bazează pe Fitbit Luxe mai subțire.

Deoarece specificațiile tehnice nu s-au scurs încă, afișajul color poate fi considerat punctul culminant al trackerului Fitbit Charge 5 pentru moment. În comparație, Fitbit Charge 4 actual oferă doar un afișaj monocrom. Deoarece versiunea Luxe era deja echipată cu un ecran AMOLED, se poate presupune că Fitbit se va baza și pe tehnologia modernă de afișare pentru Charge 5. Butoanele laterale mari, probabil capacitive, ar putea indica, de asemenea, utilizarea unei funcții EKG. Decizia de a rămâne cu controale capacitive nu a fost tocmai una populară, mulți plângându-se că nu sunt la fel de ușor de utilizat în mijlocul antrenamentelor.

Brățara de fitness Fitbit Charge 5 va fi un concurent redutabil nu numai pentru Xiaomi Mi Band 5, dar și pentru Samsung Galaxy Fit 2, Amazfit Band 5 sau chiar Fitbit Charge 4.

Deoarece, comparativ cu Fitbit Luxe, este puțin probabil ca Charge 5 să fie retrogradat, astfel ar trebui să adopte cele mai importante caracteristici. Astfel tracker-ul de fitness ar trebui să aibă urmărirea clasică a sănătății și a sportului, inclusiv monitorizarea somnului, măsurarea saturației cu oxigen (SpO2) și a ritmului cardiac. Există, de asemenea, diverse instrumente pentru gestionarea stresului, așa-numitele minute de atenție, funcții pentru exerciții de respirație și altele asemenea. Se poate presupune, de asemenea, că Fitbit Charge 5 va fi, de asemenea, rezistent la apă și, prin urmare, potrivit pentru antrenamentele de înot.

În ceea ce privește culoarea curelei, se pare că vom vedea cel puțin trei opțiuni în crem, negru și gri albastru. Între timp, carcasa trackerului pare că va veni în negru, argintiu și auriu.

Imaginile arată și data lansării noului tracker de fitness Fitbit Charge 5. Așadar, data de 23 octombrie este afișată pe ecran. Cu toate acestea, un anunț oficial ar putea fi făcut și mai devreme.


Scrie un comentariu

trimite