Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Finanțarea IMM-urilor – Prezentarea Programelor Naționale cu finanțare de la bugetul de stat în 2016” – seminar organizat la CCIA Arad

„Finanțarea IMM-urilor – Prezentarea Programelor Naționale cu finanțare de la bugetul de stat în 2016” – seminar organizat la CCIA Arad
Comentează 0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în parteneriat cu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație Timișoara a organizat în data de 02.03.2016, la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca, nr. 5, seminarul privind„Finanțarea IMM-urilor – Prezentarea Programelor Naționale cu finanțare de la bugetul de stat în 2016”.

În cadrul  evenimentului, Programele Naţionale cu finanţare de la bugetul de stat în anul 2016, gestionate de către Ministerul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri au fost prezentate de către Adrian Păşcuţa, șef Serviciu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri şi Cooperaţie Timișoara, urmând apoi o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Banca Transilvania a fost reprezentată prin Director Andrei Floria şi Fabian Narcis Rusu, şef serviciu IMM-uri, care au oferit participanților informații despre atragerea de finanţări pentru investiţii.

„Seminarul a reprezentat un sprijin deosebit în ceea ce privește identificarea de soluții pentru finanțarea afacerilor. Seminarul s-a adresat atât companiilor şi persoanelor fizice din domeniul serviciilor şi comerţului cât şi tinerilor antreprenori şi femei manager”, a declarat Adrian Pășcuța, șef Serviciu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri şi Cooperaţie Timișoara.

„În anul 2016 ne-am propus organizarea unui număr cât mai mare de evenimente menite să sprijine şi să aducă o contribuţie în dezvoltarea afacerilor din judeţ. Instituţia Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad susţine mediul de afaceri arădean, asigurând accesul la consultanță specializată în ceea ce privește proiectele de finanțare europene și guvernamentale”, a declarat Tiberiu Ciul, director general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Seminarul a fost organizat de Carmen Crișan, specialist Formare Profesională şi conferinţe în cadrul CCIA Arad.

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide